Fotbolltransfers

50 spelare som kan flytta innan fönstret stänger

Övriga Europa

Övriga Europa - 2016-08-30 kl 20:00

Artikelbild

Foto: Benoit Tessier/Bildbyrån

Natten till torsdag stänger transferfönstret. Fotbolltransfers.com listar 50 spelare som kan flytta innan krutröken har skingrats.


James Rodriguez
, mittfältare, Real Madrid

Kommentar: Zinedine Zidane visar inget större förtroende för playmakern - som trots det betonat att han vill stanna. Men James jagas av flera storklubbar, såsom Chelsea, Arsenal och Juventus, och det kan bli en övergång innan fönstret stänger.

Isco, mittfältare, Real Madrid
Kommentar: Får inte heller regelbunden speltid i Real och kopplas ihop med flera toppklubbar. Det har ryktats om bland annat Tottenham, Milan och Juventus.

Cesc Fabregas, mittfältare, Chelsea
Kommentar: Har hittills fått acceptera att sitta på bänken under ledning av Antonio Conte. Ryktas om att Chelsea bjudit ut mittfältaren till Paris Saint-Germain, Juventus, Barcelona och Real Madrid. Alla ska ha sagt nej. I dagarna har det även ryktats om att Inter visar intresse för spanjoren. 

Kalidou Koulibaly, försvarare, Napoli
Kommentar: Mittbacken har uttryckt en önskan att lämna och det är i synnerhet Chelsea som jagat honom. Napoli har dock nobbat flera bud och vill inte sälja. Återstår att se om det kommer ett sent förbättrat bud från Mr Abramovich.

Alexandre Lacazette, anfallare, Lyon
Kommentar: Lyons president har bekräftat att han nobbat ett bud på 475 miljoner kronor från West Ham. Anfallaren har även jagats av bland annat Arsenal.

Marcelo Brozovic, mittfältare, Inter
Kommentar: Inter behöver sälja för att undvika problem med Financial Fair Play efter alla värvningar. Kroaten är en man är på väg att dumpa. Agenten har bekräftat att Chelsea och Arsenal förhandlar om mittfältaren. Det ryktas om att Brozovic är nära Chelsea.

Blaise Matuidi, mittfältare, Paris Saint-Germain
Kommentar: Förbundskaptenen Didier Deschamps har bekräftat att mittfältaren inte är tillfreds med sin situation i PSG - som trots att han varit bänkad inte vill sälja. Juventus är den klubb som hårdast pushar för en affär. Matuidi verkar ha siktet inställt på en flytt till Turin. Återstår att se om klubbarna når en överenskommelse.

Juan Cuadrado, mittfältare, Chelsea
Kommentar: Juventus har bekräftat att man vill behålla den colombianske yttern - som i fjol var inlånad. Antonio Conte har varit den som blockerat en övergång. Milan och Inter har också visat intresse.

Stephan Lichtsteiner, försvarare, Juventus
Kommentar: Om Juventus lyckas värva Cuadrado innebär det troligen att den schweiziske högerbacken/yttern säljs då man sedan tidigare redan värvat Dani Alves. Inter har pekats ut som troligaste destinationen.


Samir Nasri
, mittfältare, Manchester City

Kommentar: Den franske mittfältaren har bekräftat att han kan lämna City, trots att Guardiola öppnat för en fortsättning. Sevilla och Besiktas är klubbarna som visar störst intresse på slutet.

Nikola Kalinic, anfallare, Fiorentina
Kommentar: Napoli har försökt värva den kroatiske anfallaren, men hittills fått nobben av Fiorentina. Jakten är nog dock inte avslutad.

Marcos Rojo, försvarare, Manchester United
Kommentar: Det har länge ryktats om att han inte ingår i Mourinhos planer och kopplats ihop med Valencia. Men i går bekräftade agenten att även engelska klubbar lagt bud, men att United nobbat.

Bastian Schweinsteiger, mittfältare, Manchester United
Kommentar: Ingen hemlighet att Mourinho vill göra sig av med tysken. Själv har mittfältaren betonat att han vill stanna i United. Men frågan är om han inte väljer en flytt i slutändan. Har fått träna med reserverna på slutet. Senaste ryktet är att Sporting Lissabon vill värva "Schweini". Själv har han sagt att United blir hans sista klubb i Europa.

Fabinho, försvarare, Monaco
Kommentar: Den brasilianske högerbacken drar till sig intresse från Manchester United. Det ryktas om att Mourinho kan lägga ett sent bud.

Konstantinos Manolas, försvarare, Roma
Kommentar: För en månad sedan bekräftade agenten att Manchester City, Manchester United och Chelsea visar intresse för mittbacken. Senaste dagarna har det även ryktats om Arsenal. Roma kämpar för att behålla sin nyckelspelare.

Mamadou Sakho, försvarare, Liverpool
Kommentar: Jürgen Klopp vill låna ut den franske landslagsbacken för att han ska få regelbunden speltid den här säsongen. Sakho har dock hittills nobbat Stoke City och West Bromwich. Mycket tyder dock på en flytt.


Mauro Icardi
, anfallare, Inter

Kommentar: Napoli har öppet bekräftat sitt intresse. Inter sägs dock ha nobbat flera bud, det högsta på över 500 miljoner kronor. Atletico Madrid är en annan klubb som visat intresse för den argentinske anfallaren. Inter gör dock allt för att behålla sin kapten.

Stevan Jovetic, anfallare, Manchester City/Inter
Kommentar: Är i Inter på lån från Manchester City fram till januari med en tvingande köpoption. Inter vill dock göra sig av med anfallaren och gamla klubben Fiorentina visar intresse. Det troligaste är att de i så fall tar över lånet med köpoptionen.

Wilfried Bony, anfallare, Manchester City
Kommentar: Inte önskvärd av Guardiola och anfallaren väntas lämna City. Bony kopplas ihop med bland annat Napoli, Swansea och Everton.

Eliaquim Mangala, försvarare, Manchester City
Kommentar: Ingår inte heller i Guardiolas planer. Den franske mittbacken har placerats i klubbar som Milan, Napoli, Inter, Valencia, Tottenham och Everton.

Calum Chambers, försvarare, Arsenal
Kommentar: Rapporter gör gällande att försvararen är väldigt nära Middlesbrough. Flyttar förmodligen på sig i och med att Arsenal plockar in Shkodran Mustafi.
//Chambers är klar för Middlesbrough

Matteo Darmian, försvarare, Manchester United
Kommentar: Om Fabinho värvas från Monaco väntas United göra sig av med Darmian. Napoli har pekats ut som den troligaste destinationen. Det har även ryktats om Roma och Chelsea.

Borja Valero, mittfältare, Fiorentina
Kommentar: Viola anstränger sig för att behålla mittfältsstjärnan. Men Roma och gamle tränaren Vincenzo Montella (nu i Milan) rycker i spanjoren.

Alessio Romagnoli, försvarare, Milan
Kommentar: Chelsea har lagt ett formellt bud på mittbacken, men Milan har betonat att han inte är till salu och därför nobbat det. Men kommer det kanske ett nytt bud?

Nikola Maksimovic, försvarare, Torino
Kommentar: Tränaren Sinisa Mihajlovic har uttryckt att den serbiske mittbacken är "död för honom" efter sina försök att tvinga fram en övergång. Napoli visar störst intresse, men även Chelsea finns med i bilden.

Manolo Gabbiadini, anfallare, Napoli
Kommentar: Everton sägs vara överens med Napoli om en övergång, men väntar på att först själva värva en anfallare. Även Fiorentina är intresserade av Gabbiadini.

Hernanes, mittfältare, Juventus
Kommentar: Ramlat ner i rangordningen i Juve och väntas lämna. Genoa, Lazio och Valencia är klubbarna det ryktats om på sistone.


Mateo Kovacic
, mittfältare, Real Madrid

Kommentar: Milan och Juventus har visat intresse, men fått ett nej av Real. Italienska klubbar har dock en tendens att försöka få till sista-minuten-värvningar och det är inte alls omöjligt att nya försök görs med den kroatiske mittfältaren - som får snålt med speltid i Spanien.

Lazar Markovic, mittfältare, Liverpool
Kommentar: Får i dagsläget inget speltid och Klopp vill låna ut den serbiske yttern. Det har ryktats om Roma och Fiorentina, men det senaste är att Rafa Benitez kan plocka honom till Newcastle.

Mario Balotelli, anfallare, Liverpool
Kommentar: Chievo, Palermo, Napoli, Sassuolo, Everton, Sion och Bologna är några av klubbarna det ryktats om. Men mycket tyder nu på att franska Nice lånar Balotelli från Liverpool - som väldigt gärna vill göra sig av med problembarnet.

Axel Witsel, mittfältare, Zenit St Petersburg
Kommentar: Zenit bekräftade så sent som i dag att Juventus fortfarande jagar belgaren. Troligen alternativet till Matuidi.

Victor Nilsson Lindelöf, försvarare, Benfica
Kommentar: Sveriges hetaste spelare på transfermarknaden. Efter genombrottet i Benfica har storklubbar som Paris Saint-Germain, Bayern München, Manchester United och Chelsea visat intresse. Men så sent som i dag har Inter uppgetts försöka värva försvararen. Prislappen ligger dock på drygt 285 miljoner kronor.

Romelu Lukaku, anfallare, Everton
Kommentar: Chelsea har länge försökt värva tillbaka anfallaren. Everton vill dock förlänga med belgaren. Återstår att se vem som lyckats övertyga Lukaku.


Pierre-Emerick Aubameyang
, anfallare, Borussia Dortmund

Kommentar: Skyttekungen har varit het på marknaden. Intresset från Atletico och City har bekräftats. Men senaste ryktet är att "Auba" pushar för en flytt till drömklubben Real Madrid.

Jack Wilshere, mittfältare, Arsenal
Kommentar: Arsenal är redo att låna ut den engelske mittfältaren efter alla skadeproblem. Juventus, Roma, Valencia och Crystal Palace har snabbt pekats ut som potentiella destinationer.

Moussa Sissoko, mittfältare, Newcastle
Kommentar: Fransmannen vill inte spela i Championship och har tydligt aviserat att han vill lämna för en storklubb. Tottenham, Inter, Juventus, Real Madrid och Everton är några av klubbarna det ryktas om.

Marcos Alonso, försvarare, Fiorentina
Kommentar: Ryktas vara väldigt nära en flytt till Chelsea. Enligt vissa uppgifterna är det till och med dags för läkarundersökningen.

Heung-Min Son, anfallare, Tottenham
Kommentar: Wolfsburg uppges ha lagt ett bud på närmare 300 miljoner kronor. Men enligt uppgifter vill Tottenham behålla Son. Ryktena fortsätter dock om en flytt.

Yacine Brahimi, anfallare, Porto
Kommentar: Everton, Arsenal och Liverpool uppges vilja värva Portos anfallare.


John Guidetti
, anfallare, Celta Vigo

Kommentar: Celta har värvat Giuseppe Rossi, vilket satt igång spekulationer om att Guidetti kan lämna. Enligt spansk media är konkurrenten Malaga sugna på svensken.

Gary Medel, mittfältare, Inter
Kommentar: Den chilenske "pitbullen" har länge kopplats ihop med en flytt. Det har främst ryktats om Sevilla och Liverpool.

Alessio Cerci, anfallare, Atletico Madrid
Kommentar: Atleticos floppvärvning är på väg att flytta igen. Efter utlåningar till Milan och Genoa pekas nu Lazio ut som nästa klubbadress.

Julian Draxler, mittfältare, Wolfsburg
Kommentar: Wolfsburg har betonat att stjärnan inte är till salu. Men enligt tysk media är Paris Saint-Germain redo att betala runt 710 miljoner kronor för tysken. Arsenal och Manchester United har också visat intresse.

Mattia De Sciglio, försvarare, Milan
Kommentar: Milan vill inte sälja, men ytterbacken har länge kopplats ihop med rivaler. Agenten har tidigare bekräftat intresset från Juventus, Roma och Napoli. Det är främst de italienska mästarna som tryckt på för en övergång.

Mario Lemina, mittfältare, Juventus
Kommentar: Watford, Leicester City, Real Betis och Stoke City har alla försökt värva mittfältaren. Det har även ryktats om Arsenal. Lemina ser inte ut att bli en startspelare i Juve och en övergång kan fortfarande bli av.

Diego Lopez, målvakt, Milan
Kommentar: Petades av en 16-åring (Gianluigi Donnarumma) i fjol. Sitter på en hög lön och Milan vill göra sig av med honom. Återstår att se om de hittar en köpare. Har ryktats om Chelsea - som dock värvat Eduardo.

Yevhen Konoplyanka, anfallare, Sevilla
Kommentar: Senaste ryktet är att Schalke 04 är på väg att låna ytteranfallaren. Har tidigare ryktats om Leicester City, Zenit St Petersburg och Spartak Moskva.

Phil Jones, försvarare, Manchester United
Kommentar: Många Premier League-klubbar försöker värva mittbacken - som inte längre är en startman i United. Arsenal är en av intressenterna. Mourinho försöker dock övertyga Jones att stanna då han vill ha alternativ i backlinjen. 

Kurt Zouma, försvarare, Chelsea
Kommentar: Snart tillbaka efter sin korsbandsskada. Schalke 04 är redo att lämna mittbacken, och Chelsea är inte främmande för den lösningen.

...och en lord:


Nicklas Bendtner
, anfallare, klubblös

Kommentar: Lämnade Wolfsburg i april och har sedan dess stått utan klubb. Har kopplats ihop med Queens Park Rangers samtidigt som FC Köpenhamn nobbade honom. Dessutom ska den gode Bendtner ha tackat nej till två, icke-namngivna, kinesiska klubbar.

 

Fotnot: Spelare som bekräftats vara väldigt nära nya klubbar, som Joe HartShkodran Mustafi, Serge Gnabry, Georges-Kévin N'Koudou och Clinton N´Jie, har vi valt att inte ta med.

Nemrud Kurt

[email protected]

Artikelbild

Foto: Benoit Tessier/Bildbyrån

50 spelare som kan flytta innan fönstret stänger

Övriga Europa

Övriga Europa - 2016-08-30 kl 20:00

Natten till torsdag stänger transferfönstret. Fotbolltransfers.com listar 50 spelare som kan flytta innan krutröken har skingrats.


James Rodriguez
, mittfältare, Real Madrid

Kommentar: Zinedine Zidane visar inget större förtroende för playmakern - som trots det betonat att han vill stanna. Men James jagas av flera storklubbar, såsom Chelsea, Arsenal och Juventus, och det kan bli en övergång innan fönstret stänger.

Isco, mittfältare, Real Madrid
Kommentar: Får inte heller regelbunden speltid i Real och kopplas ihop med flera toppklubbar. Det har ryktats om bland annat Tottenham, Milan och Juventus.

Cesc Fabregas, mittfältare, Chelsea
Kommentar: Har hittills fått acceptera att sitta på bänken under ledning av Antonio Conte. Ryktas om att Chelsea bjudit ut mittfältaren till Paris Saint-Germain, Juventus, Barcelona och Real Madrid. Alla ska ha sagt nej. I dagarna har det även ryktats om att Inter visar intresse för spanjoren. 

Kalidou Koulibaly, försvarare, Napoli
Kommentar: Mittbacken har uttryckt en önskan att lämna och det är i synnerhet Chelsea som jagat honom. Napoli har dock nobbat flera bud och vill inte sälja. Återstår att se om det kommer ett sent förbättrat bud från Mr Abramovich.

Alexandre Lacazette, anfallare, Lyon
Kommentar: Lyons president har bekräftat att han nobbat ett bud på 475 miljoner kronor från West Ham. Anfallaren har även jagats av bland annat Arsenal.

Marcelo Brozovic, mittfältare, Inter
Kommentar: Inter behöver sälja för att undvika problem med Financial Fair Play efter alla värvningar. Kroaten är en man är på väg att dumpa. Agenten har bekräftat att Chelsea och Arsenal förhandlar om mittfältaren. Det ryktas om att Brozovic är nära Chelsea.

Blaise Matuidi, mittfältare, Paris Saint-Germain
Kommentar: Förbundskaptenen Didier Deschamps har bekräftat att mittfältaren inte är tillfreds med sin situation i PSG - som trots att han varit bänkad inte vill sälja. Juventus är den klubb som hårdast pushar för en affär. Matuidi verkar ha siktet inställt på en flytt till Turin. Återstår att se om klubbarna når en överenskommelse.

Juan Cuadrado, mittfältare, Chelsea
Kommentar: Juventus har bekräftat att man vill behålla den colombianske yttern - som i fjol var inlånad. Antonio Conte har varit den som blockerat en övergång. Milan och Inter har också visat intresse.

Stephan Lichtsteiner, försvarare, Juventus
Kommentar: Om Juventus lyckas värva Cuadrado innebär det troligen att den schweiziske högerbacken/yttern säljs då man sedan tidigare redan värvat Dani Alves. Inter har pekats ut som troligaste destinationen.


Samir Nasri
, mittfältare, Manchester City

Kommentar: Den franske mittfältaren har bekräftat att han kan lämna City, trots att Guardiola öppnat för en fortsättning. Sevilla och Besiktas är klubbarna som visar störst intresse på slutet.

Nikola Kalinic, anfallare, Fiorentina
Kommentar: Napoli har försökt värva den kroatiske anfallaren, men hittills fått nobben av Fiorentina. Jakten är nog dock inte avslutad.

Marcos Rojo, försvarare, Manchester United
Kommentar: Det har länge ryktats om att han inte ingår i Mourinhos planer och kopplats ihop med Valencia. Men i går bekräftade agenten att även engelska klubbar lagt bud, men att United nobbat.

Bastian Schweinsteiger, mittfältare, Manchester United
Kommentar: Ingen hemlighet att Mourinho vill göra sig av med tysken. Själv har mittfältaren betonat att han vill stanna i United. Men frågan är om han inte väljer en flytt i slutändan. Har fått träna med reserverna på slutet. Senaste ryktet är att Sporting Lissabon vill värva "Schweini". Själv har han sagt att United blir hans sista klubb i Europa.

Fabinho, försvarare, Monaco
Kommentar: Den brasilianske högerbacken drar till sig intresse från Manchester United. Det ryktas om att Mourinho kan lägga ett sent bud.

Konstantinos Manolas, försvarare, Roma
Kommentar: För en månad sedan bekräftade agenten att Manchester City, Manchester United och Chelsea visar intresse för mittbacken. Senaste dagarna har det även ryktats om Arsenal. Roma kämpar för att behålla sin nyckelspelare.

Mamadou Sakho, försvarare, Liverpool
Kommentar: Jürgen Klopp vill låna ut den franske landslagsbacken för att han ska få regelbunden speltid den här säsongen. Sakho har dock hittills nobbat Stoke City och West Bromwich. Mycket tyder dock på en flytt.


Mauro Icardi
, anfallare, Inter

Kommentar: Napoli har öppet bekräftat sitt intresse. Inter sägs dock ha nobbat flera bud, det högsta på över 500 miljoner kronor. Atletico Madrid är en annan klubb som visat intresse för den argentinske anfallaren. Inter gör dock allt för att behålla sin kapten.

Stevan Jovetic, anfallare, Manchester City/Inter
Kommentar: Är i Inter på lån från Manchester City fram till januari med en tvingande köpoption. Inter vill dock göra sig av med anfallaren och gamla klubben Fiorentina visar intresse. Det troligaste är att de i så fall tar över lånet med köpoptionen.

Wilfried Bony, anfallare, Manchester City
Kommentar: Inte önskvärd av Guardiola och anfallaren väntas lämna City. Bony kopplas ihop med bland annat Napoli, Swansea och Everton.

Eliaquim Mangala, försvarare, Manchester City
Kommentar: Ingår inte heller i Guardiolas planer. Den franske mittbacken har placerats i klubbar som Milan, Napoli, Inter, Valencia, Tottenham och Everton.

Calum Chambers, försvarare, Arsenal
Kommentar: Rapporter gör gällande att försvararen är väldigt nära Middlesbrough. Flyttar förmodligen på sig i och med att Arsenal plockar in Shkodran Mustafi.
//Chambers är klar för Middlesbrough

Matteo Darmian, försvarare, Manchester United
Kommentar: Om Fabinho värvas från Monaco väntas United göra sig av med Darmian. Napoli har pekats ut som den troligaste destinationen. Det har även ryktats om Roma och Chelsea.

Borja Valero, mittfältare, Fiorentina
Kommentar: Viola anstränger sig för att behålla mittfältsstjärnan. Men Roma och gamle tränaren Vincenzo Montella (nu i Milan) rycker i spanjoren.

Alessio Romagnoli, försvarare, Milan
Kommentar: Chelsea har lagt ett formellt bud på mittbacken, men Milan har betonat att han inte är till salu och därför nobbat det. Men kommer det kanske ett nytt bud?

Nikola Maksimovic, försvarare, Torino
Kommentar: Tränaren Sinisa Mihajlovic har uttryckt att den serbiske mittbacken är "död för honom" efter sina försök att tvinga fram en övergång. Napoli visar störst intresse, men även Chelsea finns med i bilden.

Manolo Gabbiadini, anfallare, Napoli
Kommentar: Everton sägs vara överens med Napoli om en övergång, men väntar på att först själva värva en anfallare. Även Fiorentina är intresserade av Gabbiadini.

Hernanes, mittfältare, Juventus
Kommentar: Ramlat ner i rangordningen i Juve och väntas lämna. Genoa, Lazio och Valencia är klubbarna det ryktats om på sistone.


Mateo Kovacic
, mittfältare, Real Madrid

Kommentar: Milan och Juventus har visat intresse, men fått ett nej av Real. Italienska klubbar har dock en tendens att försöka få till sista-minuten-värvningar och det är inte alls omöjligt att nya försök görs med den kroatiske mittfältaren - som får snålt med speltid i Spanien.

Lazar Markovic, mittfältare, Liverpool
Kommentar: Får i dagsläget inget speltid och Klopp vill låna ut den serbiske yttern. Det har ryktats om Roma och Fiorentina, men det senaste är att Rafa Benitez kan plocka honom till Newcastle.

Mario Balotelli, anfallare, Liverpool
Kommentar: Chievo, Palermo, Napoli, Sassuolo, Everton, Sion och Bologna är några av klubbarna det ryktats om. Men mycket tyder nu på att franska Nice lånar Balotelli från Liverpool - som väldigt gärna vill göra sig av med problembarnet.

Axel Witsel, mittfältare, Zenit St Petersburg
Kommentar: Zenit bekräftade så sent som i dag att Juventus fortfarande jagar belgaren. Troligen alternativet till Matuidi.

Victor Nilsson Lindelöf, försvarare, Benfica
Kommentar: Sveriges hetaste spelare på transfermarknaden. Efter genombrottet i Benfica har storklubbar som Paris Saint-Germain, Bayern München, Manchester United och Chelsea visat intresse. Men så sent som i dag har Inter uppgetts försöka värva försvararen. Prislappen ligger dock på drygt 285 miljoner kronor.

Romelu Lukaku, anfallare, Everton
Kommentar: Chelsea har länge försökt värva tillbaka anfallaren. Everton vill dock förlänga med belgaren. Återstår att se vem som lyckats övertyga Lukaku.


Pierre-Emerick Aubameyang
, anfallare, Borussia Dortmund

Kommentar: Skyttekungen har varit het på marknaden. Intresset från Atletico och City har bekräftats. Men senaste ryktet är att "Auba" pushar för en flytt till drömklubben Real Madrid.

Jack Wilshere, mittfältare, Arsenal
Kommentar: Arsenal är redo att låna ut den engelske mittfältaren efter alla skadeproblem. Juventus, Roma, Valencia och Crystal Palace har snabbt pekats ut som potentiella destinationer.

Moussa Sissoko, mittfältare, Newcastle
Kommentar: Fransmannen vill inte spela i Championship och har tydligt aviserat att han vill lämna för en storklubb. Tottenham, Inter, Juventus, Real Madrid och Everton är några av klubbarna det ryktas om.

Marcos Alonso, försvarare, Fiorentina
Kommentar: Ryktas vara väldigt nära en flytt till Chelsea. Enligt vissa uppgifterna är det till och med dags för läkarundersökningen.

Heung-Min Son, anfallare, Tottenham
Kommentar: Wolfsburg uppges ha lagt ett bud på närmare 300 miljoner kronor. Men enligt uppgifter vill Tottenham behålla Son. Ryktena fortsätter dock om en flytt.

Yacine Brahimi, anfallare, Porto
Kommentar: Everton, Arsenal och Liverpool uppges vilja värva Portos anfallare.


John Guidetti
, anfallare, Celta Vigo

Kommentar: Celta har värvat Giuseppe Rossi, vilket satt igång spekulationer om att Guidetti kan lämna. Enligt spansk media är konkurrenten Malaga sugna på svensken.

Gary Medel, mittfältare, Inter
Kommentar: Den chilenske "pitbullen" har länge kopplats ihop med en flytt. Det har främst ryktats om Sevilla och Liverpool.

Alessio Cerci, anfallare, Atletico Madrid
Kommentar: Atleticos floppvärvning är på väg att flytta igen. Efter utlåningar till Milan och Genoa pekas nu Lazio ut som nästa klubbadress.

Julian Draxler, mittfältare, Wolfsburg
Kommentar: Wolfsburg har betonat att stjärnan inte är till salu. Men enligt tysk media är Paris Saint-Germain redo att betala runt 710 miljoner kronor för tysken. Arsenal och Manchester United har också visat intresse.

Mattia De Sciglio, försvarare, Milan
Kommentar: Milan vill inte sälja, men ytterbacken har länge kopplats ihop med rivaler. Agenten har tidigare bekräftat intresset från Juventus, Roma och Napoli. Det är främst de italienska mästarna som tryckt på för en övergång.

Mario Lemina, mittfältare, Juventus
Kommentar: Watford, Leicester City, Real Betis och Stoke City har alla försökt värva mittfältaren. Det har även ryktats om Arsenal. Lemina ser inte ut att bli en startspelare i Juve och en övergång kan fortfarande bli av.

Diego Lopez, målvakt, Milan
Kommentar: Petades av en 16-åring (Gianluigi Donnarumma) i fjol. Sitter på en hög lön och Milan vill göra sig av med honom. Återstår att se om de hittar en köpare. Har ryktats om Chelsea - som dock värvat Eduardo.

Yevhen Konoplyanka, anfallare, Sevilla
Kommentar: Senaste ryktet är att Schalke 04 är på väg att låna ytteranfallaren. Har tidigare ryktats om Leicester City, Zenit St Petersburg och Spartak Moskva.

Phil Jones, försvarare, Manchester United
Kommentar: Många Premier League-klubbar försöker värva mittbacken - som inte längre är en startman i United. Arsenal är en av intressenterna. Mourinho försöker dock övertyga Jones att stanna då han vill ha alternativ i backlinjen. 

Kurt Zouma, försvarare, Chelsea
Kommentar: Snart tillbaka efter sin korsbandsskada. Schalke 04 är redo att lämna mittbacken, och Chelsea är inte främmande för den lösningen.

...och en lord:


Nicklas Bendtner
, anfallare, klubblös

Kommentar: Lämnade Wolfsburg i april och har sedan dess stått utan klubb. Har kopplats ihop med Queens Park Rangers samtidigt som FC Köpenhamn nobbade honom. Dessutom ska den gode Bendtner ha tackat nej till två, icke-namngivna, kinesiska klubbar.

 

Fotnot: Spelare som bekräftats vara väldigt nära nya klubbar, som Joe HartShkodran Mustafi, Serge Gnabry, Georges-Kévin N'Koudou och Clinton N´Jie, har vi valt att inte ta med.

Nemrud Kurt

[email protected]