Fotbolltransfers

Englands Deadline Day - här är alla rykten och övergångar

England

England - 2018-08-09 kl 20:10

Artikelbild

Idag stänger transferfönstret i England. Fotbolltransfers.com, Sveriges största sajt om övergångar, följer allt som händer under "Deadline Day". Häng med hela dagen!

FACEBOOK  |   TWITTER  INSTAGRAM
LISTA ÖVER ALLA BEKRÄFTADE ÖVERGÅNGAR

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!

Klockan 18.00 stänger sommarfönstret i England.  Vill du veta när övriga länder stänger kan du läsa mer här.

--

21.20:

*OFFICIELLT: Fulham har gjort klart med André-Frank Zambo Anguissa. Mittfältaren värvas från Marseille och kontraktet sträcker sig över fem år. 

*OFFICIELLT: Watford har gjort klart med Domingos Quina. Mittfältaren värvas från West Ham. Kontraktet sträcker sig över fyra år.

*OFFICIELLT: Crystal Palace har värvat Jordan Ayew. Han ansluter på lån från Swansea City den här säsongen.

20.10:

*OFFICIELLT: Atletico Madrid lånar ut anfallaren Luciano Vietto till Premier League-klubben Fulham. Läs mer här.

*OFFICIELLT: Spanjoren Martin Montoya flyttar också till England. Han lämnar Valencia för Brighton & Hove Albion. Läs mer här.

19.40:

*OFFICIELLT: Federico Fernandez är klar för Newcastle United. Det blir klubbens sjunde värvning den här sommaren. Den argentinske mittbacken kommer närmast från Swansea.

*OFFICIELLT: Leicester City värvar den turkiske mittbacken Caglar Söyüncü från Bundesligaklubben Freiburg. Läs mer här.

*Manchester United fick ingen ny mittback. Av den anledningen ville de inte släppa Marcos Rojo, som var aktuell för Everton. Läs mer här.

18.45:

*OFFICIELLT: Fulham har nu presenterat dagens andra nyförvärv. Den här gången handlar det om vänsterbacken Joe Bryan från Bristol City. Han har skrivit på ett fyrårskontrakt.

*Sky uppger att Leicesters anfallare Leo Ulloa fortsätter karriären i en mexicansk klubb.

*OFFICIELLT: Sam Clucas byter bort Swansea mot Stoke. Mittfältaren har signerat ett fyraårskontrakt.

18.25:

*OFFICIELLT: Jönköpings Södras jättetalang Peter Gwargis, 17, är klar för Premier League-klubben Brighton & Hove Albion. Läs mer här.

*OFFICIELLT: Fulham lånar Sevilla-målvakten Sergio Rico. Läs mer här.

18.10:

*OFFICIELLT: Bernard fortsätter karriären i Everton. Han ansluter närmast från Shakhtar Donetsk. Läs mer här.

*OFFICIELLT: Watford lånar ut Alex Jakubiak till Bristol Rovers.

*OFFICIELLT: Oxford United värvar Tsun Dai från Bury.

*OFFICIELLT: Barcelona säljer den colombianske mittbacken Yerry Mina till Everton. Läs mer här.

*OFFICIELLT: Ytterligare en spelare ansluter till Everton från Barcelona. Den här gången rör det sig om mittfältaren André Gomes. Läs mer här.

*OFFICIELLT: Carlos Sánchez är klar för spel i West Ham. Colombianen lämnar därmed Fiorentina. Läs mer här.

*OFFICIELLT: Huddersfield Town lånar den belgiske U21-landslagsmannen Isaac Mbenza från franska Montpellier.

17.45:

*Den brasilianske yttern Bernard har kommit överens om de personliga villkoren med Everton och har blivit beviljad ett arbetstillstånd, uppger Sky Sports.

*Manchester Uniteds försvarare Timothy Fosu-Mensah lånas ut till Fulham, uppger Sky Sports.

*OFFICIELLT: Nottingham Forest har gjort klart med värvningen av den tyske försvararen Michael Hefele från Huddersfield Town.

*OFFICIELLT: Ricky Holmes byter bort Sheffield United mot Oxford United.

*OFFICIELLT: Chelsea lånar ut Jay Dasilva till Bristol City.

16.45:

*Arsenals målvakt David Ospina har kommit överens om de personliga villkoren med Besiktas, skriver Sky Sports.

*Chelseas mittback Kurt Zouma är överens med Everton, enligt franska L´Equipe.

*OFFICIELLT: Bristol Rovers värvar Stefan Payne från Shrewsbury.

*OFFICIELLT: Nicolai Brock-Madsen lämnar Birmingham. Han fortsätter karriären i St Mirren.

*Wigans mittfältare Max Power är på gång till Sunderland, uppger Daily Mirror.

*Barcelona-mittbacken Marlon Santos flytt till Newcastle blir inte av. Han har inte blivit beviljad ett arbetstillstånd, journalisten Gerard Romero.

*OFFICIELLT: Nikola Kalinic lämnar Milan efter endast en säsong i klubben. Anfallaren är klar för Atlético Madrid. Läs mer här.

16.00:

*OFFICIELLT: Den belgiske landslagsmittfältaren Leander Dendoncker lämnar Anderlecht. Han har skrivit på för Premier League-nykomlingen Wolverhampton. Läs mer här.

*Enligt tidigare uppgifter från i dag visar Manchester United intresse för Paris Saint-Germains vänsterback Layvin Kurzawa. Nu uppger ESPN att Tottenham och Wolverhampton också utmanar om fransmannen signatur. Läs mer här.

*Juventus-mittfältaren Stefano Sturaros flytt till Watford kollapsar, det skriver Premium Sport. Parterna lyckades inte komma överens om detaljerna kring låneaffären.

*Leicester-anfallaren Islam Slimani förväntas lånas ut till Fenerbahce över den kommande säsongen, uppger trovärdiga Sky Sports.

*Steve Bruce var utlånad från West Ham till Aston Villa den gångna säsongen. Nu vill Championshipklubben ha tillbaka honom, enligt Daily Mirror.

15.30:

*Chelseas anfallare Michy Batshuayi ser ut att nobba en flytt till Sevilla för en övergång till ligakonkurrenten Valencia, det uppger Mundo Deportivo. Det faktum att Valencia spelar i Champions League nästa säsong ska ha varit den avgörande orsaken.

*OFFICIELLT: Everton-talangerna Kieran Dowell och Callum Connolly har båda skrivit på för tre år med Everton. Den sistnämnde lånas ut till Wigan över den kommande säsongen.

*Newcastle har gjort en förfrågan om Monacos brasilianske vänsterback Jorge, uppger Daily Mail.

*Wigan värvar Rangers mittfältare Josh Windass för 2 miljoner pund, enligt uppgifter från Daily Mail.

*Millwall jagar Barnsley-spelaren Tom Bradshaws signatur, skriver Daily Mail.

*Tidigare uppgifter gör gällande att Fulham närmar sig Valencias högerback Martin Montoya. Nu ser det istället ut att bli en flytt till Brighton, skriver Daily Mail.

*Wolverhampton rickar blickarna mot Leicester och högerbacken Danny Simpson. Efter att affären med Manchester City om Oleksandr Zinchenko gått i stöpet är Premier League-nykomlingen ute efter en ytterbacksförstärkning.

15.05:

*Southampton leder jakten på Liverpools anfallare Danny Ings, uppger Daily Mail.

*Hull uppges låna ut målvakten Will Mannion till Aldershot, skriver Daily Mail.

*Swansea värvar mittfältaren Sean Clare som bosman, uppger trovärdiga Sky Sports.

*Fulham har blivit erbjudna att låna Atlético Madrids anfallare Luciano Vietto, rapporterar Daily Mail. Han var utlånad till ligakonkurrenten Valencia under den gångna säsongen.

*Klockan tickar och Manchester United har ännu inte gjort klart med en ny mittback. Tidigare i dag skrev Sky Sports att man har gjort ett sista ryck för att värva Diego Godin, men Atlético Madrid-kaptenen ska ha tackat nej. Inte heller blir det Harry Maguire då Leicester inte släpper honom.

Enligt Daily Mirror är det dock Tottenhams belgare Toby Alderweireld som är klubbens högsta prioritet, och det återstår att se om den engelska storklubben lyckas slutföra en affär innan transferfönstret stänger inom ett par timmar. Den förre United-spelaren Paul Ince menar däremot att klubben är i störst behov av ett alternativ till anfallaren Romelu Lukaku.

*Manchester Uniteds villebråd Jerome Boateng vill lämna Bayern München för Paris Saint-Germain. Daily Mail skriver att den tyske mittbacken är överens med den franska huvudstadsklubben.

14.20:

Tottenham har fortfarande inte värvat en enda spelare den här sommaren. Och det ser inte att bli några idag heller.

- Det är svårt. Det är inte över förrän det är över men med fyra timmar kvar blir det svårt, säger tränaren Mauricio Pochettino till The Guardian.

--

14.20:

*OFFICIELLT: Manchester City lånar ut Lukas Nmecha till Preston North End. Den 19-årige anfallaren tillhör Englands U21-landslag och fick ifjol göra två inhopp i Premier League.

Newcastle är nära att värva Federico Fernandez från Swansea. Mittbacken befinner sig just nu i Newcastle för att genomgå sin läkarundersökning, rapporterar flera engelska medier. Prislappen sägs ligga på 6 miljoner pund.

--

13.50:

*OFFICIELLT: Cardiff City värvar Victor Camarasa från Real Betis. Mittfältaren ansluter på lån fram till nästa sommar.

*Manchester United kan glömma Harry Maguire. Mittbacken stannar i Leicester City. Det meddelar klubbens tränare Claude Puel idag.

- Jag är glad över att få behålla Harry. Han är vår bästa spelare. Jag är en tränare och vill behålla våra bästa spelare i truppen under kommande säsong. Vi har bra ambitioner. Vi tappade Riyad Mahrez som också var en viktig spelare för oss så det var viktigt att få behålla vår bästa spelare och lägga till spelare i truppen, säger han enligt The Times.

*Huddersfield är intresserat av Manchester Citys ytter Patrick Roberts, enligt Sky Sports.

*OFFICIELLT: Wolverhampton värvar norske försvararen John Kitolano från Odds BK.

*Enligt transfergurun Gianluca Di Marzio har West Ham värvat Fiorentinas colombianske mittfältare Carlos Sanchez.

*Enligt Daily Mail läkarundersöks Barcelona-duon Yerry Mina och André Gomes av Everton.

*Gazzetta dello Sport uppger att Chelseas mittfältare Tiemoue Bakayoko är angelägen om att få igenom en flytt till Milan, som vill värva honom på lån med en tvingande köpoption. Förhandlingarna är pågående, men det som i dagsläget står i vägen för en affär är hans lön på 6 miljoner euro.

*Watford är på jakt efter West Bromwich Albions mittfältare Jake Livermore, uppger Sky Sports.

---

13.20:

*Daily Mail skriver att Atlético Madrids mittback Diego Godin har tackat nej till Manchester United. Den engelska storklubben uppges har erbjudit en veckolön på 150 000 pund.

*Rangers nobbar West Bromwich Albions bud på 3 miljoner pund för högerbacken James Tavernier, skriver Daily Mails journalist Laurie Whitwell.

*Bournemouth kan släppa Harry Arter till Cardiff City, enligt Daily Mail.

*Barcelonas mittback Marlon Santos närmar sig Newcastle, som väntar på ett arbetstillstånd, rapporterar Daily Mail.

*OFFICIELLT: Brentford värvar mittfältare Canice Carroll från Oxford United.

*OFFICIELLT: Shrewsbury köper loss Ollie Norburn från Tranmere Rovers.

*Burnley rycker i Evertons ytter Yannick Bolasie, men klubbarna har svårt att komma överens om villkoren, skriver Daily Mail.

*Mittfältaren Ruben Loftus-Cheek räds inte den tuffa konkurrenssituationen i Chelsea och har siktet inställt på att stanna, enligt Daily Mail.

*Aston Villa har förhoppningar om att få behålla mittfältaren Jack Grealish, som är aktuell för Tottenham, uppger journalisten Laurie Whitwell.

*Fulham är intresserat av Atlético Madrids ytter Oscar Pinchi, skriver journalisten Simon Jones.

*Manchester City drar sig ur jakten på Tottenhams mittfältare Mousa Dembélé, enligt Daily Mail.

*Stokes Eric Choupo-Moting tackar nej till en flytt till Huddersfield i hopp om att flytta till en större klubb, skriver Daily Mail.

*Middlesbrough är ute efter Millwalls mittfältare Jed Wallace, enligt Daily Mail.

12.55:

*Igår kom uppgifter om att Manchester City och Wolverhampton är överens om Oleksandr Zinchenko. I dag skriver Daily Mail att ukrainaren har tackat nej till en flytt till Premier League-nykomlingen.

*Southampton försöker locka över Valencias högerback Martin Montoya till de brittiska öarna, skriver Football Espana.

*Evertons mittfältare Muhamed Besic var utlånad till Middlesborough under vårsäsongen. Nu vill Championshipklubben återigen plocka in honom på lån. Den här gången över hela säsongen, skriver trovärdiga Sky Sports.

*Crystal Palace kan låna anfallaren Jordan Ayew från Swansea, uppger Sky Sports.

*Swanseas mittfältare Sam Clucas ska genomgå en läkarundersökning med Stoke, rapporterar Sky Sports.

*Real Betis mittfältare Victor Camarasa läkarundersöks av Cardiff City. Han förväntas lämna på lån, skriver Sky Sports.

*Premium Sport uppger att Juventus mittfältare Stefano Sturaro kommer att lånas ut till Watford.

*Watford har förhoppningar om att värva Barcelonas anfallare Paco Alcacer, skriver Daily Mail.

*Watford jagar Paris Saint-Germains ytter Goncalo Guedes. De ska vara redo att betala uppemot 600 miljoner kronor, vilket i så fall skulle bli ett nytt transferrekord för klubben, uppger Culture PSG.

*Juventus har inte fått tillräckligt attraktiva bud på vänsterbacken Alex Sandro, som inte ser ut att flytta från Turin, skriver Calciomercato. Han har tidigare varit aktuell för Paris Saint-Germain och Manchester United.

*Fulham jagar fler nyförvärv och har siktet inställt på flera spelare. Vänsterbacken Joe Bryan från Bristol City har enligt Sky Sports idag genomgått sin läkarundersökning hos Londonklubben. Fulham vill även låna målvakten Sergio Rico från Sevilla. Slutligen hoppas de göra klart med mittfältaren Andre Zambo Anguissa från Olympique Marseille.

*Barcelonas mittback Yerry Mina har varikt ryktenas man den här sommaren och idag kan hans framtid komma att avgöras. Sky Sports rapporter idag colombianen är nära att slutföra en övergång till Everton. PL-klubben har skickat representanter till Barcelona för att förhandla klart om Mina.

*Tottenham har ännu inte värvat någon spelare den här sommaren och det ser inte ut att förändras idag. De har varit ute efter Aston Villas mittfältare Jack Grealish men enligt engelsk media kommer Spurs inte att lägga några fler bud på honom. Aston Villa har meddelat Tottenham att spelaren inte är till salu.

12.00:

*Enligt Sky Sports är Manchester United ute efter Atletico Madrids mittbacksstjärna Diego Godin. Läs mer här.

*OFFICIELLT: West Ham värvar Arsenals spanske anfallare Lucas Perez. Läs mer här.

*OFFICIELLT: Mittbacken Filip Benkovic lämnar Dinamo Zagreb. Han har skrivit på för Leicester City. Läs mer här.

*OFFICIELLT: Manchester City värvar den australienske supertalangen Daniel Arzani från Melbourne City. Läs mer här.

*Marseilles stjärna Dimitri Payet hoppas att anfallaren Mario Balotelli ansluter från Nice. Läs mer här.

*Monaco och Inter nått en överenskommelse gällande yttern Keita Baldé Diao. Läs mer här.

*Sport-Bild skriver att Borussia Dortmund kan tänka sig att sälja den svenske anfallaren Alexander Isak. Läs mer här.

*Keylor Navas uttalar sig om konkurrenssituationen efter Real Madrids värvning av Thibaut Courtois. Läs mer här.

*FIFA kan ändra regelverket för transferfönstret, uppger The Times. Läs mer här.

*Manchester Uniteds manager José Mourinho är inte speciellt optimistisk när det kommer till att värva fler spelare innan transferfönstret stänger. Läs mer här.

*Mittbacken Daniele Ruganis agent berättar att Juventus nobbade ett lukrativt bud från Chelsea. Läs mer här.

*Paris Saint-Germain visar intresse för Milans målvakt Gianluigi Donnarumma, enligt L'Equipe. Läs mer här.

*OFFICIELLT: Högerbacken Bacary Sagna har skrivit på för MLS-klubben Montreal Impact. Läs mer här.

Fotbolltransfers.com

[email protected]

Artikelbild

Englands Deadline Day - här är alla rykten och övergångar

England

England - 2018-08-09 kl 20:10

Idag stänger transferfönstret i England. Fotbolltransfers.com, Sveriges största sajt om övergångar, följer allt som händer under "Deadline Day". Häng med hela dagen!

FACEBOOK  |   TWITTER  INSTAGRAM
LISTA ÖVER ALLA BEKRÄFTADE ÖVERGÅNGAR

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!

Klockan 18.00 stänger sommarfönstret i England.  Vill du veta när övriga länder stänger kan du läsa mer här.

--

21.20:

*OFFICIELLT: Fulham har gjort klart med André-Frank Zambo Anguissa. Mittfältaren värvas från Marseille och kontraktet sträcker sig över fem år. 

*OFFICIELLT: Watford har gjort klart med Domingos Quina. Mittfältaren värvas från West Ham. Kontraktet sträcker sig över fyra år.

*OFFICIELLT: Crystal Palace har värvat Jordan Ayew. Han ansluter på lån från Swansea City den här säsongen.

20.10:

*OFFICIELLT: Atletico Madrid lånar ut anfallaren Luciano Vietto till Premier League-klubben Fulham. Läs mer här.

*OFFICIELLT: Spanjoren Martin Montoya flyttar också till England. Han lämnar Valencia för Brighton & Hove Albion. Läs mer här.

19.40:

*OFFICIELLT: Federico Fernandez är klar för Newcastle United. Det blir klubbens sjunde värvning den här sommaren. Den argentinske mittbacken kommer närmast från Swansea.

*OFFICIELLT: Leicester City värvar den turkiske mittbacken Caglar Söyüncü från Bundesligaklubben Freiburg. Läs mer här.

*Manchester United fick ingen ny mittback. Av den anledningen ville de inte släppa Marcos Rojo, som var aktuell för Everton. Läs mer här.

18.45:

*OFFICIELLT: Fulham har nu presenterat dagens andra nyförvärv. Den här gången handlar det om vänsterbacken Joe Bryan från Bristol City. Han har skrivit på ett fyrårskontrakt.

*Sky uppger att Leicesters anfallare Leo Ulloa fortsätter karriären i en mexicansk klubb.

*OFFICIELLT: Sam Clucas byter bort Swansea mot Stoke. Mittfältaren har signerat ett fyraårskontrakt.

18.25:

*OFFICIELLT: Jönköpings Södras jättetalang Peter Gwargis, 17, är klar för Premier League-klubben Brighton & Hove Albion. Läs mer här.

*OFFICIELLT: Fulham lånar Sevilla-målvakten Sergio Rico. Läs mer här.

18.10:

*OFFICIELLT: Bernard fortsätter karriären i Everton. Han ansluter närmast från Shakhtar Donetsk. Läs mer här.

*OFFICIELLT: Watford lånar ut Alex Jakubiak till Bristol Rovers.

*OFFICIELLT: Oxford United värvar Tsun Dai från Bury.

*OFFICIELLT: Barcelona säljer den colombianske mittbacken Yerry Mina till Everton. Läs mer här.

*OFFICIELLT: Ytterligare en spelare ansluter till Everton från Barcelona. Den här gången rör det sig om mittfältaren André Gomes. Läs mer här.

*OFFICIELLT: Carlos Sánchez är klar för spel i West Ham. Colombianen lämnar därmed Fiorentina. Läs mer här.

*OFFICIELLT: Huddersfield Town lånar den belgiske U21-landslagsmannen Isaac Mbenza från franska Montpellier.

17.45:

*Den brasilianske yttern Bernard har kommit överens om de personliga villkoren med Everton och har blivit beviljad ett arbetstillstånd, uppger Sky Sports.

*Manchester Uniteds försvarare Timothy Fosu-Mensah lånas ut till Fulham, uppger Sky Sports.

*OFFICIELLT: Nottingham Forest har gjort klart med värvningen av den tyske försvararen Michael Hefele från Huddersfield Town.

*OFFICIELLT: Ricky Holmes byter bort Sheffield United mot Oxford United.

*OFFICIELLT: Chelsea lånar ut Jay Dasilva till Bristol City.

16.45:

*Arsenals målvakt David Ospina har kommit överens om de personliga villkoren med Besiktas, skriver Sky Sports.

*Chelseas mittback Kurt Zouma är överens med Everton, enligt franska L´Equipe.

*OFFICIELLT: Bristol Rovers värvar Stefan Payne från Shrewsbury.

*OFFICIELLT: Nicolai Brock-Madsen lämnar Birmingham. Han fortsätter karriären i St Mirren.

*Wigans mittfältare Max Power är på gång till Sunderland, uppger Daily Mirror.

*Barcelona-mittbacken Marlon Santos flytt till Newcastle blir inte av. Han har inte blivit beviljad ett arbetstillstånd, journalisten Gerard Romero.

*OFFICIELLT: Nikola Kalinic lämnar Milan efter endast en säsong i klubben. Anfallaren är klar för Atlético Madrid. Läs mer här.

16.00:

*OFFICIELLT: Den belgiske landslagsmittfältaren Leander Dendoncker lämnar Anderlecht. Han har skrivit på för Premier League-nykomlingen Wolverhampton. Läs mer här.

*Enligt tidigare uppgifter från i dag visar Manchester United intresse för Paris Saint-Germains vänsterback Layvin Kurzawa. Nu uppger ESPN att Tottenham och Wolverhampton också utmanar om fransmannen signatur. Läs mer här.

*Juventus-mittfältaren Stefano Sturaros flytt till Watford kollapsar, det skriver Premium Sport. Parterna lyckades inte komma överens om detaljerna kring låneaffären.

*Leicester-anfallaren Islam Slimani förväntas lånas ut till Fenerbahce över den kommande säsongen, uppger trovärdiga Sky Sports.

*Steve Bruce var utlånad från West Ham till Aston Villa den gångna säsongen. Nu vill Championshipklubben ha tillbaka honom, enligt Daily Mirror.

15.30:

*Chelseas anfallare Michy Batshuayi ser ut att nobba en flytt till Sevilla för en övergång till ligakonkurrenten Valencia, det uppger Mundo Deportivo. Det faktum att Valencia spelar i Champions League nästa säsong ska ha varit den avgörande orsaken.

*OFFICIELLT: Everton-talangerna Kieran Dowell och Callum Connolly har båda skrivit på för tre år med Everton. Den sistnämnde lånas ut till Wigan över den kommande säsongen.

*Newcastle har gjort en förfrågan om Monacos brasilianske vänsterback Jorge, uppger Daily Mail.

*Wigan värvar Rangers mittfältare Josh Windass för 2 miljoner pund, enligt uppgifter från Daily Mail.

*Millwall jagar Barnsley-spelaren Tom Bradshaws signatur, skriver Daily Mail.

*Tidigare uppgifter gör gällande att Fulham närmar sig Valencias högerback Martin Montoya. Nu ser det istället ut att bli en flytt till Brighton, skriver Daily Mail.

*Wolverhampton rickar blickarna mot Leicester och högerbacken Danny Simpson. Efter att affären med Manchester City om Oleksandr Zinchenko gått i stöpet är Premier League-nykomlingen ute efter en ytterbacksförstärkning.

15.05:

*Southampton leder jakten på Liverpools anfallare Danny Ings, uppger Daily Mail.

*Hull uppges låna ut målvakten Will Mannion till Aldershot, skriver Daily Mail.

*Swansea värvar mittfältaren Sean Clare som bosman, uppger trovärdiga Sky Sports.

*Fulham har blivit erbjudna att låna Atlético Madrids anfallare Luciano Vietto, rapporterar Daily Mail. Han var utlånad till ligakonkurrenten Valencia under den gångna säsongen.

*Klockan tickar och Manchester United har ännu inte gjort klart med en ny mittback. Tidigare i dag skrev Sky Sports att man har gjort ett sista ryck för att värva Diego Godin, men Atlético Madrid-kaptenen ska ha tackat nej. Inte heller blir det Harry Maguire då Leicester inte släpper honom.

Enligt Daily Mirror är det dock Tottenhams belgare Toby Alderweireld som är klubbens högsta prioritet, och det återstår att se om den engelska storklubben lyckas slutföra en affär innan transferfönstret stänger inom ett par timmar. Den förre United-spelaren Paul Ince menar däremot att klubben är i störst behov av ett alternativ till anfallaren Romelu Lukaku.

*Manchester Uniteds villebråd Jerome Boateng vill lämna Bayern München för Paris Saint-Germain. Daily Mail skriver att den tyske mittbacken är överens med den franska huvudstadsklubben.

14.20:

Tottenham har fortfarande inte värvat en enda spelare den här sommaren. Och det ser inte att bli några idag heller.

- Det är svårt. Det är inte över förrän det är över men med fyra timmar kvar blir det svårt, säger tränaren Mauricio Pochettino till The Guardian.

--

14.20:

*OFFICIELLT: Manchester City lånar ut Lukas Nmecha till Preston North End. Den 19-årige anfallaren tillhör Englands U21-landslag och fick ifjol göra två inhopp i Premier League.

Newcastle är nära att värva Federico Fernandez från Swansea. Mittbacken befinner sig just nu i Newcastle för att genomgå sin läkarundersökning, rapporterar flera engelska medier. Prislappen sägs ligga på 6 miljoner pund.

--

13.50:

*OFFICIELLT: Cardiff City värvar Victor Camarasa från Real Betis. Mittfältaren ansluter på lån fram till nästa sommar.

*Manchester United kan glömma Harry Maguire. Mittbacken stannar i Leicester City. Det meddelar klubbens tränare Claude Puel idag.

- Jag är glad över att få behålla Harry. Han är vår bästa spelare. Jag är en tränare och vill behålla våra bästa spelare i truppen under kommande säsong. Vi har bra ambitioner. Vi tappade Riyad Mahrez som också var en viktig spelare för oss så det var viktigt att få behålla vår bästa spelare och lägga till spelare i truppen, säger han enligt The Times.

*Huddersfield är intresserat av Manchester Citys ytter Patrick Roberts, enligt Sky Sports.

*OFFICIELLT: Wolverhampton värvar norske försvararen John Kitolano från Odds BK.

*Enligt transfergurun Gianluca Di Marzio har West Ham värvat Fiorentinas colombianske mittfältare Carlos Sanchez.

*Enligt Daily Mail läkarundersöks Barcelona-duon Yerry Mina och André Gomes av Everton.

*Gazzetta dello Sport uppger att Chelseas mittfältare Tiemoue Bakayoko är angelägen om att få igenom en flytt till Milan, som vill värva honom på lån med en tvingande köpoption. Förhandlingarna är pågående, men det som i dagsläget står i vägen för en affär är hans lön på 6 miljoner euro.

*Watford är på jakt efter West Bromwich Albions mittfältare Jake Livermore, uppger Sky Sports.

---

13.20:

*Daily Mail skriver att Atlético Madrids mittback Diego Godin har tackat nej till Manchester United. Den engelska storklubben uppges har erbjudit en veckolön på 150 000 pund.

*Rangers nobbar West Bromwich Albions bud på 3 miljoner pund för högerbacken James Tavernier, skriver Daily Mails journalist Laurie Whitwell.

*Bournemouth kan släppa Harry Arter till Cardiff City, enligt Daily Mail.

*Barcelonas mittback Marlon Santos närmar sig Newcastle, som väntar på ett arbetstillstånd, rapporterar Daily Mail.

*OFFICIELLT: Brentford värvar mittfältare Canice Carroll från Oxford United.

*OFFICIELLT: Shrewsbury köper loss Ollie Norburn från Tranmere Rovers.

*Burnley rycker i Evertons ytter Yannick Bolasie, men klubbarna har svårt att komma överens om villkoren, skriver Daily Mail.

*Mittfältaren Ruben Loftus-Cheek räds inte den tuffa konkurrenssituationen i Chelsea och har siktet inställt på att stanna, enligt Daily Mail.

*Aston Villa har förhoppningar om att få behålla mittfältaren Jack Grealish, som är aktuell för Tottenham, uppger journalisten Laurie Whitwell.

*Fulham är intresserat av Atlético Madrids ytter Oscar Pinchi, skriver journalisten Simon Jones.

*Manchester City drar sig ur jakten på Tottenhams mittfältare Mousa Dembélé, enligt Daily Mail.

*Stokes Eric Choupo-Moting tackar nej till en flytt till Huddersfield i hopp om att flytta till en större klubb, skriver Daily Mail.

*Middlesbrough är ute efter Millwalls mittfältare Jed Wallace, enligt Daily Mail.

12.55:

*Igår kom uppgifter om att Manchester City och Wolverhampton är överens om Oleksandr Zinchenko. I dag skriver Daily Mail att ukrainaren har tackat nej till en flytt till Premier League-nykomlingen.

*Southampton försöker locka över Valencias högerback Martin Montoya till de brittiska öarna, skriver Football Espana.

*Evertons mittfältare Muhamed Besic var utlånad till Middlesborough under vårsäsongen. Nu vill Championshipklubben återigen plocka in honom på lån. Den här gången över hela säsongen, skriver trovärdiga Sky Sports.

*Crystal Palace kan låna anfallaren Jordan Ayew från Swansea, uppger Sky Sports.

*Swanseas mittfältare Sam Clucas ska genomgå en läkarundersökning med Stoke, rapporterar Sky Sports.

*Real Betis mittfältare Victor Camarasa läkarundersöks av Cardiff City. Han förväntas lämna på lån, skriver Sky Sports.

*Premium Sport uppger att Juventus mittfältare Stefano Sturaro kommer att lånas ut till Watford.

*Watford har förhoppningar om att värva Barcelonas anfallare Paco Alcacer, skriver Daily Mail.

*Watford jagar Paris Saint-Germains ytter Goncalo Guedes. De ska vara redo att betala uppemot 600 miljoner kronor, vilket i så fall skulle bli ett nytt transferrekord för klubben, uppger Culture PSG.

*Juventus har inte fått tillräckligt attraktiva bud på vänsterbacken Alex Sandro, som inte ser ut att flytta från Turin, skriver Calciomercato. Han har tidigare varit aktuell för Paris Saint-Germain och Manchester United.

*Fulham jagar fler nyförvärv och har siktet inställt på flera spelare. Vänsterbacken Joe Bryan från Bristol City har enligt Sky Sports idag genomgått sin läkarundersökning hos Londonklubben. Fulham vill även låna målvakten Sergio Rico från Sevilla. Slutligen hoppas de göra klart med mittfältaren Andre Zambo Anguissa från Olympique Marseille.

*Barcelonas mittback Yerry Mina har varikt ryktenas man den här sommaren och idag kan hans framtid komma att avgöras. Sky Sports rapporter idag colombianen är nära att slutföra en övergång till Everton. PL-klubben har skickat representanter till Barcelona för att förhandla klart om Mina.

*Tottenham har ännu inte värvat någon spelare den här sommaren och det ser inte ut att förändras idag. De har varit ute efter Aston Villas mittfältare Jack Grealish men enligt engelsk media kommer Spurs inte att lägga några fler bud på honom. Aston Villa har meddelat Tottenham att spelaren inte är till salu.

12.00:

*Enligt Sky Sports är Manchester United ute efter Atletico Madrids mittbacksstjärna Diego Godin. Läs mer här.

*OFFICIELLT: West Ham värvar Arsenals spanske anfallare Lucas Perez. Läs mer här.

*OFFICIELLT: Mittbacken Filip Benkovic lämnar Dinamo Zagreb. Han har skrivit på för Leicester City. Läs mer här.

*OFFICIELLT: Manchester City värvar den australienske supertalangen Daniel Arzani från Melbourne City. Läs mer här.

*Marseilles stjärna Dimitri Payet hoppas att anfallaren Mario Balotelli ansluter från Nice. Läs mer här.

*Monaco och Inter nått en överenskommelse gällande yttern Keita Baldé Diao. Läs mer här.

*Sport-Bild skriver att Borussia Dortmund kan tänka sig att sälja den svenske anfallaren Alexander Isak. Läs mer här.

*Keylor Navas uttalar sig om konkurrenssituationen efter Real Madrids värvning av Thibaut Courtois. Läs mer här.

*FIFA kan ändra regelverket för transferfönstret, uppger The Times. Läs mer här.

*Manchester Uniteds manager José Mourinho är inte speciellt optimistisk när det kommer till att värva fler spelare innan transferfönstret stänger. Läs mer här.

*Mittbacken Daniele Ruganis agent berättar att Juventus nobbade ett lukrativt bud från Chelsea. Läs mer här.

*Paris Saint-Germain visar intresse för Milans målvakt Gianluigi Donnarumma, enligt L'Equipe. Läs mer här.

*OFFICIELLT: Högerbacken Bacary Sagna har skrivit på för MLS-klubben Montreal Impact. Läs mer här.

Fotbolltransfers.com

[email protected]