Foto: Bildbyrån

Nyförvärv och förluster i division 1 - 9 februari

Publicerad: 2011-02-09 13:08 Division 1

Målvakterna Jonas Bylund, 30, och Gustav Alpsten, född 1993, har undertecknat långtidskontrakt med IK Sirius.

- Jonas kom tillbaka förra året för att vara med och bidra, och det gjorde han från första stund. Han är en spelare som vid 30 år fortfarande utvecklas och har många bra år som målvakt framför sig, säger sportchefen Mattias Eriksson på klubbens hemsida och fortsätter:

- Gustav är en ung och utvecklingsbar målvakt som haft en mycket positiv utveckling det senaste halvåret.

---

Umeå FC har kontrakterat 22-årige Joakim Kvist, som närmast kommer från Ersboda SK.

- Joakim har haft en utmärkt utveckling de senaste åren. Det skall bli mycket intressant att följa honom när han nu tar nästa steg till div 1 och oss, säger klubbchefen Anders Svensson till officiella hemsidan.

---

Dalkurd FF:s sportchef Elvan Cicen bekräftar för fotbolltransfers.com att Peshraw Azizi, 23, som tillhört Syrianska FC de senaste åren och ifjol var utlånad till Valsta Syrianska, tränar med laget. Det gör även försvararen Robert Hedman från Dala-Järna.

Laget har flyttat upp Besnik Curri från juniorlaget.

Himen Sadi, Merwan Gargouri och Tönis Vanna lämnar Dalkurd .

---

IFK Luleå meddelar på sin hemsida att de tappat följande spelare: Jacob Enersen (klubb ej klar), Markus Eriksson (Harads IF), Tobias Larsson (tränare i Assi IF), David Olofsson (Assi IF), Barzam Jamshidi (Luleå SK) och Göran Lundgren (klubb ej klar).

Robin Östlind, 20, som nyligen bröt kontraktet med Kalmar FF är aktuell för Luleå. Han kommer att träna med laget från och med imorgon.

- Blir intressant för oss att träffa och se Robin. Han har fått mycket goda vitsord. Att säga vart det leder är för tidigt idag, säger sportchefen Hans Boman på klubbens hemsida.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com