FOTBOLLTRANSFERS.COM AVSLÖJAR
Isa Demir, till höger, i kamp med Mjällby-spelare.
Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Isa Demir på väg bort från Assyriska FF: "Har fått förfrågningar"

Publicerad: 2015-12-13 17:42 Superettan

Assyriskas högerback Isa Demir, 30, ser ut att lämna efter bara en säsong. Parterna kommer inte överens om en förlängning. Nu överväger han andra alternativ.

Inför den gångna säsongen återvände Isa Demir till Sverige efter en kort sejour i turkiska Boluspor. Han kritade på för Assyriska FF.

– Jag är nöjd med min säsong i Assyriska och har trivts bra med grabbarna. I början var det tufft av flera olika anledningar: övergången i sig till Assyriska (tidigare tillhört rivalen Syrianska), jag kom även från Turkiet där den sista tiden var turbulent, jag fick inte någon riktig försäsong, min morfar gick också bort vid den perioden. Därför tog det ett par veckor in på säsongen tills man var helt i matchform. Men när jag väl fick ordning på allt så tycker jag att det gick väldigt bra, säger Demir till Fotbolltransfers.com.

Högerbackens kontrakt med AFF har löpt ut och det ser ut att bli en flytt från Södertälje.

– Vi har suttit och förhandlat men inte kommit överens om något så man kan säga att förhandlingarna har strandat och att jag nu överväger andra alternativ, säger Demir.

Andra klubbar har visat intresse för Isa Demir, som varit en viktig spelare för AFF den här säsongen.

– Jag har fått en del intresseförfrågningar både från svenska och utländska klubbar. Jag fick faktiskt ett kontraktsförslag rätt nyligen från utlandet som jag tackade nej till, då det inte kändes rätt, säger han till Fotbolltransfers.com.

Är det utomlands eller Sverige som gäller för dig?

– Klart att jag kan tänka mig åka utomlands igen, om det dyker upp något intressant. Det är varje fotbollsspelares dröm men samtidigt är jag intresserad av att kolla igenom de alternativ som finns här i Sverige. 

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com