Foto: Johanna Lundberg/Bildbyrån

Officiellt: Martin Lorentzson klar för Åtvidabergs FF

Publicerad: 2015-02-25 21:58 Allsvenskan

Martin Lorentzson och AIK gick skilda vägar efter säsongen. Nu har ytterbacken skrivit på ett korttidskontrakt med Åtvidabergs FF.

Martin Lorentzson har skrivit på ett kontrakt med Åtvidabergs FF som gäller till 30 juni 2015. Det bekräftar hans agentur Wagnsson Sport i ett pressmeddelande ikväll.

– Jag var med på några mycket intressanta topp 3-listor hos bland annat en spansk La Liga-klubb, en amerikansk MLS-klubb och en stor dansk klubb men i slutändan valde de andra alternativ, säger Martin Lorentzson i pressmeddelandet och fortsätter:

– Jag är tacksam gentemot Åtvidaberg som förstår att mitt mål fortfarande är att komma ut i världen och som därmed gick med på ett korttidskontrakt. Det är en fin klubb jag kommer till med en bra tränare och nu ser jag bara fram emot att komma igång och spela.

Den 30-årige högerbacken har siktet inställd på en utlandsflytt till sommaren.

– Nu var det dags att göra klart med en klubb för att kunna träna och spela matcher på en bra nivå igen. I och med det korta kontraktet får vi möjlighet att arbeta vidare med utlandet redan nu till sommaren, säger agenten Martin Klette.

Lorentzson har spelat för AIK de fem senaste säsongerna. Innan dess representerade han Assyriska FF.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com