Foto: Bildbyrån

Philippe Senderos klar för Fulham

Publicerad: 2010-06-08 20:13 England

Fulham har gjort klart med Philippe Senderos - som närmast kommer från Arsenal. Kontraktet sträcker sig över tre år.

Fulham har på sin officiella hemsida presenterat Philippe Senderos som sitt senaste nyförvärv. Den 25-årige mittbacken kommer från Arsenal och har skrivit på ett treårskontrakt.

- Jag är väldigt nöjd över att ha slutfört min övergång till Fulham tidigare idag och är glad över att ansluta till klubben under dess mest framgångsrika period i sin historia. Jag ser fram emot att träffa mina nya lagkamrater och självklart Roy Hodgson - en tränare jag respekterar väldigt mycket, säger Senderos till klubbens hemsida.

Under fjolårssäsongen lånades han ut från och med januari fram till sommaren till AC Milan. I år blev det även en utlåning till Everton. Han har dessutom spelat 38 landskamper för Schweiz.

- Philippe är en spelare jag beundrat under en väldigt lång tid sedan han var kapten för Schweiz under U 17-EM 2002. Han är en stark försvarare som har stor areal närvaro på båda sidor av planen och har en fantastisk arbetsmoral vilket är en grundläggande komponent för alla lags framgångar, säger Roy Hodgson.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com