Foto: Bildbyrån

Senaste nytt i division 1 - 16 februari

Publicerad: 2012-02-17 01:59 Division 1

Läs senaste nytt i division 1 nedan.

Philip Lenell, son till tränaren Peter, är klar för Syrianska Kerburan. Den 19-årige försvararen kommer närmast från Enköping SK och har skrivit på ett tvåårskontrakt, meddelar Syrianska på sin hemsida.

---

Mittbacken Dillan Ismail och IK Sirius går skilda vägar.

- Han och klubben kom helt enkelt inte överens om ett kontrakt, vilket är jättetråkigt, säger tränaren Kim Bergstrand till Sirius hemsida och fortsätter:

- Han har spelat bra och lämnar såklart ett hål efter sig, vi måste se om i huset. Men vi har ingen panik och kommer inte att plocka in vem som helst.

IK Sirius anfallare Emir Smajic är aktuell för Västerås SK. Läs mer här.

---

Östersunds FK testar engelsmannen Alex Whittle, 19. Mittfältaren har den senaste tiden tränat med Nike Academy, enligt klubbens hemsida.

---

29-årige Henrik Nikkilä spelar med Utsiktens BK kommande säsong. Ifjol tillhörde försvararen IK Oddevold. Läs mer här.

---

Prince Ikpe Ekong, med ett förflutet i Djurgårdens IF och GAIS, tränar med Väsby United. Det gör även Elias Storm. Läs mer här.

---

IK Gauthiod har förlängt med Jonas Larsson, skriver officiella hemsidan.

---

Alexander Persson-Njie stannar i Enköpings SK. Idag skrev han på ett tvåårskontrakt, skriver Enköpings hemsida.

---

Andreas Fröjdfeldt är ny assisterande i Eskilstuna City. Han har tidigare tränat klubbens ungdomslag.

- Ett väldigt bra val då Andreas tack vare sin år som ungdomstränare har väldigt bra koll på de unga talangerna som finns i organisationen, skriver Eskilstuna på sin hemsida.

---

Isak Dahlin, tidigare i Hammarby IF, är nu helt klart för Akropolis IF. Han har skrivit på för ett år med option på ytterligare ett år, enligt Akropolisredaktionen på Svenskafans. Sollentuna Uniteds mittfältare David Gustafsson är också klar för Akropolis.

Vidare har dessa spelare lämnat: Christian Alsberg, Max Clauss, Christian Jörnsved, Marco Rönning, Sami Nador, Zalif Sener, Taner Kocak och Kristoffer Björklund.

Akropolis har även förlängt med följande spelare: Savvas Gialavouzis, Kim Odelius, Adrian Pettersson, Felix Pettersson, Niclas Olausson, Stefan Silva, Hamodi Ali och Ramazan Göker.

Klubbens sportchef Georgios Gogas bekräftar ovan förändringar för fotbolltransfers.com.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com