Fotbolltransfers

Följ senaste nytt i Silly Season - 30 januari 2012

Övriga Europa

Övriga Europa - 2012-01-30 kl 23:59

Artikelbild

Foto: Bildbyrån

Vill du ha en heltäckande bevakning av Silly Season ute i Europa? Då har du kommit rätt. Fotbolltransfers.com uppdaterar kontinuerligt hela dagen.

00:07: Fredy Guarin bekräftar nu att han är klar för Inter. Läs mer här.

Sebastien Bassong och Steven Pienaar vill bort från Tottenham och är aktuella för Queens Park Rangers, enligt The Guardian.

Bayer Leverkusen förhandlar samtidigt med en annan Tottenhamspelare, Vedran Corluka, enligt Sky Sports.

José Mourinho har ryktats vara på väg bort från Real Madrid. Skulle han lämna efter säsongen har det spekulerats i att tysken Joachim Löw kan ersätta honom. Han avfärdar dock ryktena. Läs mer här.

Everton och Rangers är nu överens om Nikica Jelavic, rapporterar Sky Sports. Nu återstår det för spelaren att förhandla om det personliga avtalet och genomgå läkarundersökningen.

---

22:55: Juraj Kucka som under hösten varit utlånad till Genoa ser ut att spela för Inter under den andra halvan av säsongen. Slovaken är delägd av de båda klubbarna och kommer att lånas ut till Inter, enligt Sky Sport 24.

Officiellt: Förre Rangers- och Middlesbrough-anfallaren Kris Boyd har skrivit på för Portland Timbers.

---

22:00: Portos argentinske mittfältare Fernando Belluschi bekräftar att han lånas ut till Genoa:

- Jag är väldigt glad över att vara här, säger han till Primocanale Sport efter att han landat i Italien.

Tidigare landslagsspelaren Marinho Peres tror att det bara är en tidsfråga innan eftertraktade supertalangen Neymar skriver på för Barcelona.

- Jag är vän med Santos ledning. Jag kan säga att man kommit långt med Neymars övergång till Barcelona. Förr eller senare kommer Neymar att spela för Barcelona, säger Marinho till COM Radio.

---

21:25: Sky Sport Italia uppger nu att Milan ännu en gång gett upp Carlos Tevez. Man kommer att försöka igen i sommar.

Rivalen Inter har nu gjort klart med Freddy Guarin, skriver italiensk media. Han kommer inledningsvis att lånas in fram till sommaren.

Officiellt: Catania lånar Marco Motta från Juventus.

---

21:05: Agenten bekräftar - Marcus Olsson klar för Blackburn. Läs mer här.

Officiellt: McDonald Mariga återvänder till Parma. Läs mer här.

Stuttgarts anfallare Pavel Pogrebnyak är på väg till Fulham. Sky Sports uppger att han åkt till London för att genomföra läkarundersökningen.

---

20:50: Michele Pazienza var på tillbaka till sin gamla klubb Udinese, men de har inte lyckats komma överens med Juventus. Det öppnar dörren en återkomst i Napoli – den klubb han lämnade för bara ett halvår sedan, skriver Football-Italia.

Juventus uppges också låna ut Marco Motta till Catania.

Officiellt: Palermo har köpt Nicolas Viola från Reggina. 22-årige mittfältaren kommer dock vara utlånad till Reggina fram till sommaren.

Giovani Dos Santos verkar inte komma bort från Tottenham. Sevilla, Granada och Villarreal har det bland annat ryktats om, men ingen av dem är nära en värvning. Dos Santos har också nobbat bud från Ryssland och USA, enligt hans agent. Det mesta tyder nu på att han stannar i Tottenham trots att han inte är nöjd med speltiden.

Officiellt: Pawel Brozek är klar för Celtic. Polacken lånas in från Trabzonspor. Efter säsongen har man också en köpoption. Även Rangers var ute efter Brozek.

Genoas anfallare Ze Eduardo ska genomgå läkarundersökningen hos West Ham. Det meddelar Championship-lagets tränare Sam Allardyce, skriver ESPNsoccernet.

Evertons tränare David Moyes tänker värva spelare innan transferfönstret stänger imorgon.

- Jag sa redan för en månad sedan att jag vill hämta två eller tre spelare och svaret är fortfarande ja, säger han till klubbens hemsida.

BBC rapporterar att grekiske mittbacken Kostas Manolas blir ett av nyförvärven. Han kostar cirka 500 000 pund. 20-åringens kontrakt med AEK Athen går ut om ett halvår.

---

19:35: Officiellt: Brassen Juan Jesus är klar för Inter. Det italienska fotbollsförbundet bekräftar övergången. Läs mer här.

Tottenhams Vedran Corluka kan lånas ut till Bayer Leverkusen enligt de senaste rapporterna.

Officiellt: Serie A-jumbon Novara sparkar tränaren Attilio Tesser. Hans ersättare är redan klar. Det blir Emiliano Mondonico som tar över.

Officellt: Kalu Uche har skrivit på för Espanyol. Han är bror till Ikechukwu Uche som också spelar i spanska ligan, för Granada. Kalu Uche spelade länge för Almeria innan han förra året stack iväg till Schweiz och Neuchâtel Xamax. Idag blev det klart att den nigerianske anfallaren återvänder till Spanien. Kontraktet med Espanyol gäller till 2013.

---

18:30: Officiellt: Roma har lånat brassen Marquinho från Fluminense. Läs mer här.

Varken Chris Samba eller Hugo Rodallega ser ut att hamna i Queens Park Rangers, rapporterar engelsk media.

Thomas Eisfeld närmar sig en flytt till Arsenal. Den 19-årige mittfältaren från Borussia Dortmund är enligt Ruhr Nachricten i London för att genomgå läkarundersökningen.

Officiellt: Porto har vunnit kampen om Lucho Gonzalez. Mittfältaren har varit aktuell för flera andra europeiska klubbar de senaste månaderna. Marseille bekräftar på sin hemsida att de är överens med Porto. Affären kan bli helt klar de närmaste timmarna.

---

17:55: Atletico Madrids tredjemålvakt Joel kan lånas ut till Rayo Vallecano för att få mer speltid, skriver AS.

---

17:40: Groningen bekräftar att Borussia Mönchengladbach visar intresse för Dusan Tadic, enligt RTV noord.

Carlos Tevez till QPR? Nej, det är inte särskilt troligt menar tränaren Mark Hughes.

- Jag skulle älska att övergången blev av, men jag skulle bli väldigt förvånad om det blev så, säger han till Sky Sports.

---

17:30: Officiellt: Liverpool har nu gjort med målvakten Danny Ward. Han kommer närmast från Wrexham.

QPR är som tidigare rapporterat nära Djibril Cisse. Nu bekräftar även tränare Mark Hughes att man jagar honom.

- Vi tittar närmare på situationen och vi kommer att försöka få till en utveckling, säger han till Sky Sports.

Napoli har värvat 27-årige anfallaren Mehdi Kabine från Cabri, rapporterar italiensk media. Roma ska samtidigt ha gjort klart med brassen Marquinho.

---

16:55: Officiellt: Köln har värvat anfallaren Jong Tae-Se från Bochum. Nordkoreanen behövs i laget eftersom storstjärnan Lukas Podolski nyligen skadat sig.

Liverpool och Tottenham försöker värva Junior Hoilett i Blackburn enligt Goal. Hans dyra prislapp, 8 miljoner pund, satte dock stopp för en affär.

Mounir El Hamdaoui och Fiorentina är överens om det personliga avtalet, men klubbarna har fortfarande inte hittat en lösning.

- Ajax släppte ett pressmeddelande om att det nu är upp till mig att komma överens med Fiorentina, men det har jag redan gjort. Ajax är de som ändrar villkoren. De talar inte sanningen, säger han till NUsport.

Diego Maradona är aktuell för ett nytt tränarjobb. Förenade Arabemiraten söker ny förbundskapten och vill ha den tidigare storspelaren.

- Ja, Maradona är ett av våra alternativ. Han är ett namn man inte kan förbise, i synnerhet som han redan är här, säger förbundets ordförande Yousef Al Serkal till tidningen Al Ittihad, enligt Eurosport.

---

16:36: Lyon lånar Hamdan Al Kamali, en 22-årig mittback, från Al Wahda.

Genoa snuvar Tottenham och Shaktar Donetsk. De är nära att kontraktera brassen Roger Carvalho. Endast läkarundersökningen återstår. Presidenten bekräftar för Sky Italia att man lånar in honom fram till sommaren. Genoa har också köpt halva Ciro Immobile från Juventus.

Juventus uppges jaga Rasmus Elm. Agenten vill varken bekräfta eller dementera. Läs mer här.

David Pizzaro lämnar Roma? Juventus är en möjlig destination. Det ryktas även om Manchester City och Zenit St Petersburg, enligt italiensk media.

Lazio är inte ute efter Angelo Palombo från Sampdoria, enligt agenten.

Sky Sports uppger att Everton jagar Rangers Nikica Jelavic. Tränaren David Moyes vill dock inte svara på några frågor om anfallaren.

Officiellt: Queens Park Rangers har lånat Samba Diakite från Nancy, enligt klubbens hemsida.

---

16:14: Kristoffer Nordfedlt är på väg till den engelska storklubben Liverpool. Det är inte den enda målvakten de är ute efter. Wrexhams Danny Ward, 18, har genomgått läkarundersökningen och kostar cirka 100 000 pund att köpa loss. En övergång är nära. Vad det innebär för Nordfeldt återstår att se.

Milans ägare Silvio Berlusconi funderar på att lägga ett sist bud på Carlos Tevez. Enligt Tuttomercatoweb har han träffat sin familj för att gå igenom ekonomin - och om de har råd med argentinaren.

Rangers mittfältare Juanma Ortiz är på väg att lånas ut till sin tidigare klubb Almeria, skriver Sky Sports.

---

15:53: Utlandsproffset Alex Kacaniklic, 20, lånas ut till Watford. Förre Helsingborgstalangen flyttade till Liverpool sommaren 2007. Sedan augusti 2010 har han spelat i Fulhams reservlag – som nu bekräftar övergången på sin hemsida. Låneavtalet gäller säsongen ut.

Napoli förhandlar med Cesena om Antonio Candreva. De vill helst låna honom men spelaren föredrar en permanent flytt, skriver Football-Italia. Förhandlingar lär pågå både idag och imorgon.

Enligt agenten Napoli ha tillbaka Michele Pazienza. Han är på väg att lämna Juventus. Läs mer här.

West Bromwich uppges vara ute efter Emir Bajrami. Läs mer här.

Norska Rosenborg utmanar AIK om Pontus Farnerud? Läs mer här.

---

15:34: Fiorentina nöjer sig med Ruben Olivera. Enligt sporten.dk har de också gjort klart med anfallaren Kenneth Zohore. Den 19-årige dansken ska ha undertecknat ett treårskontrakt och kommer närmast från FC Köpenhamn.

---

15:23: Officiellt: Lecce bekräftar att man sålt mittfältaren Ruben Olivera till Fiorentina. 28-åringen har tidigare representerat Juventus, Atletico Madrid och flera andra klubar.

Officiellt: Crotone meddelar på sin hemsida att inlånade, Stefan Ristovski, återvänder till Parma.

---

14:46: Lucas Podolski var på väg bort från Köln ett tag. Han ser ut att stanna men har nyligen dragit på sig en skada. Därför letar Köln efter en ersättare. Eder, 24, i Academica Coimba, är ett alternativ enligt tysk media.

Borussia Dortmund-anfallaren Lucas Barrios är på väg till Fulham, skriver Kicker.

---

14:30: Philippe Coutinho har lämnat för Espanyol. Nu kan även McDonald Mariga, tidigare i Helsingborg, lämna Inter. Han är på väg tillbaka till Parma. Agenten Frederico Pastorello bekräftar på twitter att han är på väg dit.

Lazio väntar fortfarande på besked från CSKA Moskva. Italienarna har lagt ett bud på Keisuke Honda.

---

14:00: Roberto Carlos funderar på att lägga skorna på hyllan. Han berättar för AS att det här kan bli hans sista säsong. Vänsterbacken spelar för närvarande i Anzhi.

Sportings anfallare Valeri Bojinov är på väg tillbaka till Lecce. En övergång kan bli klar idag, enligt Calciomercato.

Borussia Dortmund förlänger med tränaren Jürgen Klopp. Hans nya avtal gäller till 2016, enligt klubbens hemsida. Även sportchefen Michael Zorc stannar.

---

13:48: Milan jagar en mittfältare. Riccardo Montolivo, Luca Rigoni och Sullay Muntari är tre namn som det ryktas om i Italien.

Tuttosport skriver att Genoas Rodrigo Palacio kan gå till Juventus i sommar.

Inter kan bli av med Wesley Sneijder efter säsongen, skriver Il Corriere dello Sport. Manchester City, Manchester United och Chelsea visar intresse.

Både Juventus och Milan jagar 18-årige Ajax-mittfältaren Ouasim Bouy.

- Ouasim går inte till Milan, han är nära Juventus. Det är bara detaljer ifrån men han kommer att bli en "Bianconero", säger agenten Mino Raiola.

---

13:40: Fiorentina är på väg att värva mittfältarna Ruben Olivera (Lecce) och Guido Pizzaro (Lanus). Olivera har redan åkt dit för att genomgå läkarundersökningen, skriver italiensk media.

Xherdan Shaqiris övergång till Galatasaray sprack. Enligt Bild kommer Bayern München att göra ett försöka att värva mittfältaren i sommar.

Kaka lämnar inte Real Madrid för Paris SG. Han dementerar flyttrykten - ännu en gång. Läs mer här.

Engelsk media uppger att Chelsea har lagt bud Nottingham Forests talang Patrick Bamford. Chelsea erbjuder 1 miljon pund, men det kan öka till 1,5 beroende på speltid.

Queens Park Rangers är på väg att slutföra en övergång för Lazioanfallaren Djibril Cisse, skriver Daily Mail. Samtidigt vill man höja buden på Steven Pienaar (Tottenham) och Chris Samba (Blackburn).

---

13:30: Enligt Sky Sports har Fulham lagt ett bud på Wigans anfallare Hugo Rodallega. Enligt Daily Mail har man erbjudit 2 miljoner pund samt Andy Johnson.

Bolton har i sin tur budat på Wilfried Zaha i Crystal Palace. Tränaren Owen Coyle bekräftar det för Sky Sports. Han är dock osäker på om det är tillräckligt högt för att övertyga Crystal Palace.

Crystal Palace har fler stjärnor som jagas av större klubbar. Förutom Zaha har det även ryktats om Nathaniel Clyne och Darren Ambrose. Clyne har exempelvis kopplats ihop med Manchester United. "Vi tänker inte sälja", säger Crystal Palaces ordförande Steve Parish till Sky Sports.

Tottenham har lånat ut mittfältaren Tom Carroll, 19, till Derby, enligt klubbens hemsida.

Förre Leeds- och Manchester United-mittfältaren Alan Smith lämnar Newcastle för MK Dons på lån. Newcastle bekräftar övergången på sin hemsida.

---

 13:20: Officiellt: Inter lånar ut Philippe Coutinho till Espanyol. Läs mer här.

Officiellt: Juventus släpper Luca Toni till Al Nasr. Läs mer här.

Genks mittfältare Kevin de Bruyne närmar sig Chelsea - läkarundersöks. Läs mer här.

Inter närmar sig Freddy Guarin, medan Mauro Zarate nobbar Tottenham. Läs mer här.

Tottenham och Liverpool uppges vara på jakt efter Demba Ba. Läs mer här.

Fotbolltransfers.com

[email protected]

Artikelbild

Foto: Bildbyrån

Följ senaste nytt i Silly Season - 30 januari 2012

Övriga Europa

Övriga Europa - 2012-01-30 kl 23:59

Vill du ha en heltäckande bevakning av Silly Season ute i Europa? Då har du kommit rätt. Fotbolltransfers.com uppdaterar kontinuerligt hela dagen.

00:07: Fredy Guarin bekräftar nu att han är klar för Inter. Läs mer här.

Sebastien Bassong och Steven Pienaar vill bort från Tottenham och är aktuella för Queens Park Rangers, enligt The Guardian.

Bayer Leverkusen förhandlar samtidigt med en annan Tottenhamspelare, Vedran Corluka, enligt Sky Sports.

José Mourinho har ryktats vara på väg bort från Real Madrid. Skulle han lämna efter säsongen har det spekulerats i att tysken Joachim Löw kan ersätta honom. Han avfärdar dock ryktena. Läs mer här.

Everton och Rangers är nu överens om Nikica Jelavic, rapporterar Sky Sports. Nu återstår det för spelaren att förhandla om det personliga avtalet och genomgå läkarundersökningen.

---

22:55: Juraj Kucka som under hösten varit utlånad till Genoa ser ut att spela för Inter under den andra halvan av säsongen. Slovaken är delägd av de båda klubbarna och kommer att lånas ut till Inter, enligt Sky Sport 24.

Officiellt: Förre Rangers- och Middlesbrough-anfallaren Kris Boyd har skrivit på för Portland Timbers.

---

22:00: Portos argentinske mittfältare Fernando Belluschi bekräftar att han lånas ut till Genoa:

- Jag är väldigt glad över att vara här, säger han till Primocanale Sport efter att han landat i Italien.

Tidigare landslagsspelaren Marinho Peres tror att det bara är en tidsfråga innan eftertraktade supertalangen Neymar skriver på för Barcelona.

- Jag är vän med Santos ledning. Jag kan säga att man kommit långt med Neymars övergång till Barcelona. Förr eller senare kommer Neymar att spela för Barcelona, säger Marinho till COM Radio.

---

21:25: Sky Sport Italia uppger nu att Milan ännu en gång gett upp Carlos Tevez. Man kommer att försöka igen i sommar.

Rivalen Inter har nu gjort klart med Freddy Guarin, skriver italiensk media. Han kommer inledningsvis att lånas in fram till sommaren.

Officiellt: Catania lånar Marco Motta från Juventus.

---

21:05: Agenten bekräftar - Marcus Olsson klar för Blackburn. Läs mer här.

Officiellt: McDonald Mariga återvänder till Parma. Läs mer här.

Stuttgarts anfallare Pavel Pogrebnyak är på väg till Fulham. Sky Sports uppger att han åkt till London för att genomföra läkarundersökningen.

---

20:50: Michele Pazienza var på tillbaka till sin gamla klubb Udinese, men de har inte lyckats komma överens med Juventus. Det öppnar dörren en återkomst i Napoli – den klubb han lämnade för bara ett halvår sedan, skriver Football-Italia.

Juventus uppges också låna ut Marco Motta till Catania.

Officiellt: Palermo har köpt Nicolas Viola från Reggina. 22-årige mittfältaren kommer dock vara utlånad till Reggina fram till sommaren.

Giovani Dos Santos verkar inte komma bort från Tottenham. Sevilla, Granada och Villarreal har det bland annat ryktats om, men ingen av dem är nära en värvning. Dos Santos har också nobbat bud från Ryssland och USA, enligt hans agent. Det mesta tyder nu på att han stannar i Tottenham trots att han inte är nöjd med speltiden.

Officiellt: Pawel Brozek är klar för Celtic. Polacken lånas in från Trabzonspor. Efter säsongen har man också en köpoption. Även Rangers var ute efter Brozek.

Genoas anfallare Ze Eduardo ska genomgå läkarundersökningen hos West Ham. Det meddelar Championship-lagets tränare Sam Allardyce, skriver ESPNsoccernet.

Evertons tränare David Moyes tänker värva spelare innan transferfönstret stänger imorgon.

- Jag sa redan för en månad sedan att jag vill hämta två eller tre spelare och svaret är fortfarande ja, säger han till klubbens hemsida.

BBC rapporterar att grekiske mittbacken Kostas Manolas blir ett av nyförvärven. Han kostar cirka 500 000 pund. 20-åringens kontrakt med AEK Athen går ut om ett halvår.

---

19:35: Officiellt: Brassen Juan Jesus är klar för Inter. Det italienska fotbollsförbundet bekräftar övergången. Läs mer här.

Tottenhams Vedran Corluka kan lånas ut till Bayer Leverkusen enligt de senaste rapporterna.

Officiellt: Serie A-jumbon Novara sparkar tränaren Attilio Tesser. Hans ersättare är redan klar. Det blir Emiliano Mondonico som tar över.

Officellt: Kalu Uche har skrivit på för Espanyol. Han är bror till Ikechukwu Uche som också spelar i spanska ligan, för Granada. Kalu Uche spelade länge för Almeria innan han förra året stack iväg till Schweiz och Neuchâtel Xamax. Idag blev det klart att den nigerianske anfallaren återvänder till Spanien. Kontraktet med Espanyol gäller till 2013.

---

18:30: Officiellt: Roma har lånat brassen Marquinho från Fluminense. Läs mer här.

Varken Chris Samba eller Hugo Rodallega ser ut att hamna i Queens Park Rangers, rapporterar engelsk media.

Thomas Eisfeld närmar sig en flytt till Arsenal. Den 19-årige mittfältaren från Borussia Dortmund är enligt Ruhr Nachricten i London för att genomgå läkarundersökningen.

Officiellt: Porto har vunnit kampen om Lucho Gonzalez. Mittfältaren har varit aktuell för flera andra europeiska klubbar de senaste månaderna. Marseille bekräftar på sin hemsida att de är överens med Porto. Affären kan bli helt klar de närmaste timmarna.

---

17:55: Atletico Madrids tredjemålvakt Joel kan lånas ut till Rayo Vallecano för att få mer speltid, skriver AS.

---

17:40: Groningen bekräftar att Borussia Mönchengladbach visar intresse för Dusan Tadic, enligt RTV noord.

Carlos Tevez till QPR? Nej, det är inte särskilt troligt menar tränaren Mark Hughes.

- Jag skulle älska att övergången blev av, men jag skulle bli väldigt förvånad om det blev så, säger han till Sky Sports.

---

17:30: Officiellt: Liverpool har nu gjort med målvakten Danny Ward. Han kommer närmast från Wrexham.

QPR är som tidigare rapporterat nära Djibril Cisse. Nu bekräftar även tränare Mark Hughes att man jagar honom.

- Vi tittar närmare på situationen och vi kommer att försöka få till en utveckling, säger han till Sky Sports.

Napoli har värvat 27-årige anfallaren Mehdi Kabine från Cabri, rapporterar italiensk media. Roma ska samtidigt ha gjort klart med brassen Marquinho.

---

16:55: Officiellt: Köln har värvat anfallaren Jong Tae-Se från Bochum. Nordkoreanen behövs i laget eftersom storstjärnan Lukas Podolski nyligen skadat sig.

Liverpool och Tottenham försöker värva Junior Hoilett i Blackburn enligt Goal. Hans dyra prislapp, 8 miljoner pund, satte dock stopp för en affär.

Mounir El Hamdaoui och Fiorentina är överens om det personliga avtalet, men klubbarna har fortfarande inte hittat en lösning.

- Ajax släppte ett pressmeddelande om att det nu är upp till mig att komma överens med Fiorentina, men det har jag redan gjort. Ajax är de som ändrar villkoren. De talar inte sanningen, säger han till NUsport.

Diego Maradona är aktuell för ett nytt tränarjobb. Förenade Arabemiraten söker ny förbundskapten och vill ha den tidigare storspelaren.

- Ja, Maradona är ett av våra alternativ. Han är ett namn man inte kan förbise, i synnerhet som han redan är här, säger förbundets ordförande Yousef Al Serkal till tidningen Al Ittihad, enligt Eurosport.

---

16:36: Lyon lånar Hamdan Al Kamali, en 22-årig mittback, från Al Wahda.

Genoa snuvar Tottenham och Shaktar Donetsk. De är nära att kontraktera brassen Roger Carvalho. Endast läkarundersökningen återstår. Presidenten bekräftar för Sky Italia att man lånar in honom fram till sommaren. Genoa har också köpt halva Ciro Immobile från Juventus.

Juventus uppges jaga Rasmus Elm. Agenten vill varken bekräfta eller dementera. Läs mer här.

David Pizzaro lämnar Roma? Juventus är en möjlig destination. Det ryktas även om Manchester City och Zenit St Petersburg, enligt italiensk media.

Lazio är inte ute efter Angelo Palombo från Sampdoria, enligt agenten.

Sky Sports uppger att Everton jagar Rangers Nikica Jelavic. Tränaren David Moyes vill dock inte svara på några frågor om anfallaren.

Officiellt: Queens Park Rangers har lånat Samba Diakite från Nancy, enligt klubbens hemsida.

---

16:14: Kristoffer Nordfedlt är på väg till den engelska storklubben Liverpool. Det är inte den enda målvakten de är ute efter. Wrexhams Danny Ward, 18, har genomgått läkarundersökningen och kostar cirka 100 000 pund att köpa loss. En övergång är nära. Vad det innebär för Nordfeldt återstår att se.

Milans ägare Silvio Berlusconi funderar på att lägga ett sist bud på Carlos Tevez. Enligt Tuttomercatoweb har han träffat sin familj för att gå igenom ekonomin - och om de har råd med argentinaren.

Rangers mittfältare Juanma Ortiz är på väg att lånas ut till sin tidigare klubb Almeria, skriver Sky Sports.

---

15:53: Utlandsproffset Alex Kacaniklic, 20, lånas ut till Watford. Förre Helsingborgstalangen flyttade till Liverpool sommaren 2007. Sedan augusti 2010 har han spelat i Fulhams reservlag – som nu bekräftar övergången på sin hemsida. Låneavtalet gäller säsongen ut.

Napoli förhandlar med Cesena om Antonio Candreva. De vill helst låna honom men spelaren föredrar en permanent flytt, skriver Football-Italia. Förhandlingar lär pågå både idag och imorgon.

Enligt agenten Napoli ha tillbaka Michele Pazienza. Han är på väg att lämna Juventus. Läs mer här.

West Bromwich uppges vara ute efter Emir Bajrami. Läs mer här.

Norska Rosenborg utmanar AIK om Pontus Farnerud? Läs mer här.

---

15:34: Fiorentina nöjer sig med Ruben Olivera. Enligt sporten.dk har de också gjort klart med anfallaren Kenneth Zohore. Den 19-årige dansken ska ha undertecknat ett treårskontrakt och kommer närmast från FC Köpenhamn.

---

15:23: Officiellt: Lecce bekräftar att man sålt mittfältaren Ruben Olivera till Fiorentina. 28-åringen har tidigare representerat Juventus, Atletico Madrid och flera andra klubar.

Officiellt: Crotone meddelar på sin hemsida att inlånade, Stefan Ristovski, återvänder till Parma.

---

14:46: Lucas Podolski var på väg bort från Köln ett tag. Han ser ut att stanna men har nyligen dragit på sig en skada. Därför letar Köln efter en ersättare. Eder, 24, i Academica Coimba, är ett alternativ enligt tysk media.

Borussia Dortmund-anfallaren Lucas Barrios är på väg till Fulham, skriver Kicker.

---

14:30: Philippe Coutinho har lämnat för Espanyol. Nu kan även McDonald Mariga, tidigare i Helsingborg, lämna Inter. Han är på väg tillbaka till Parma. Agenten Frederico Pastorello bekräftar på twitter att han är på väg dit.

Lazio väntar fortfarande på besked från CSKA Moskva. Italienarna har lagt ett bud på Keisuke Honda.

---

14:00: Roberto Carlos funderar på att lägga skorna på hyllan. Han berättar för AS att det här kan bli hans sista säsong. Vänsterbacken spelar för närvarande i Anzhi.

Sportings anfallare Valeri Bojinov är på väg tillbaka till Lecce. En övergång kan bli klar idag, enligt Calciomercato.

Borussia Dortmund förlänger med tränaren Jürgen Klopp. Hans nya avtal gäller till 2016, enligt klubbens hemsida. Även sportchefen Michael Zorc stannar.

---

13:48: Milan jagar en mittfältare. Riccardo Montolivo, Luca Rigoni och Sullay Muntari är tre namn som det ryktas om i Italien.

Tuttosport skriver att Genoas Rodrigo Palacio kan gå till Juventus i sommar.

Inter kan bli av med Wesley Sneijder efter säsongen, skriver Il Corriere dello Sport. Manchester City, Manchester United och Chelsea visar intresse.

Både Juventus och Milan jagar 18-årige Ajax-mittfältaren Ouasim Bouy.

- Ouasim går inte till Milan, han är nära Juventus. Det är bara detaljer ifrån men han kommer att bli en "Bianconero", säger agenten Mino Raiola.

---

13:40: Fiorentina är på väg att värva mittfältarna Ruben Olivera (Lecce) och Guido Pizzaro (Lanus). Olivera har redan åkt dit för att genomgå läkarundersökningen, skriver italiensk media.

Xherdan Shaqiris övergång till Galatasaray sprack. Enligt Bild kommer Bayern München att göra ett försöka att värva mittfältaren i sommar.

Kaka lämnar inte Real Madrid för Paris SG. Han dementerar flyttrykten - ännu en gång. Läs mer här.

Engelsk media uppger att Chelsea har lagt bud Nottingham Forests talang Patrick Bamford. Chelsea erbjuder 1 miljon pund, men det kan öka till 1,5 beroende på speltid.

Queens Park Rangers är på väg att slutföra en övergång för Lazioanfallaren Djibril Cisse, skriver Daily Mail. Samtidigt vill man höja buden på Steven Pienaar (Tottenham) och Chris Samba (Blackburn).

---

13:30: Enligt Sky Sports har Fulham lagt ett bud på Wigans anfallare Hugo Rodallega. Enligt Daily Mail har man erbjudit 2 miljoner pund samt Andy Johnson.

Bolton har i sin tur budat på Wilfried Zaha i Crystal Palace. Tränaren Owen Coyle bekräftar det för Sky Sports. Han är dock osäker på om det är tillräckligt högt för att övertyga Crystal Palace.

Crystal Palace har fler stjärnor som jagas av större klubbar. Förutom Zaha har det även ryktats om Nathaniel Clyne och Darren Ambrose. Clyne har exempelvis kopplats ihop med Manchester United. "Vi tänker inte sälja", säger Crystal Palaces ordförande Steve Parish till Sky Sports.

Tottenham har lånat ut mittfältaren Tom Carroll, 19, till Derby, enligt klubbens hemsida.

Förre Leeds- och Manchester United-mittfältaren Alan Smith lämnar Newcastle för MK Dons på lån. Newcastle bekräftar övergången på sin hemsida.

---

 13:20: Officiellt: Inter lånar ut Philippe Coutinho till Espanyol. Läs mer här.

Officiellt: Juventus släpper Luca Toni till Al Nasr. Läs mer här.

Genks mittfältare Kevin de Bruyne närmar sig Chelsea - läkarundersöks. Läs mer här.

Inter närmar sig Freddy Guarin, medan Mauro Zarate nobbar Tottenham. Läs mer här.

Tottenham och Liverpool uppges vara på jakt efter Demba Ba. Läs mer här.

Fotbolltransfers.com

[email protected]