Foto: Bildbyrån

Von Schlebrügges agent om Hammarby: "Finns kontakt"

Publicerad: 2011-12-20 11:11 Utlandsproffs

Bröndbys försvarare Max von Schlebrügge utesluter inte en övergång tillbaka till Hammarby IF. Hans agent Patrick Englund bekräftar att det finns kontakt och ett ömsesidigt intresse.

Flera klubbar visar intresse för backveteranen Max von Schlebrügge, men ännu är ingenting konkret, menar agenten. Och Hammarby IF är ett alternativ.

– Klart att Sverige är ett alternativ och vi har kontakt med Hammarby. Max har tycke för Hammarby och klubben har tycke för honom. Samtidigt handlar det om den ekonomiska biten, säger Patrick Englund till Expressen.

Kan han tänka sig att spela med Hammarby i superettan kommande säsong?

– Ingenting är uteslutet i dagsläget. Max är 35 och har kommit tillbaka bra från sin skada. Han känner att han mycket kvar att ge och vill fortsätta spela fotboll fler år till.

Agenten menar dock att en fortsättning utomlands fortfarande är högsta prioritet. Hammarbys sportchef Gustaf Grauers ser gärna Von Schlebrügge i klubben. Men får inte kosta för mycket.

– Han är en ledargestalt och vi har kontinuerlig kontakt. Samtidigt måste vi vara mycket noggranna när det gäller ekonomin och så vidare. Vi får se vad som händer, säger han till Expressen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com