Foto: Bildbyrån

Piotr Johansson om framtiden: "Allt kan hända"

Publicerad: 2021-11-25 19:27 Allsvenskan

Piotr Johansson har varit en nyckel i Kalmar FF, som stått för en stark säsong i Allsvenskan. Med ett utgående kontrakt är framtiden däremot oklar.

Piotr Johansson, 26, har varit en viktig kugge i Henrik Rydströms succélag Kalmar FF under säsongen. Yttern har gjort 27 matcher i Allsvenskan.

Framtiden i klubben är dock oklar. 26-åringens kontrakt löper ut vid årsskiftet och någon överenskommelse med Kalmar finns inte i nuläget.

– Jag har sagt att jag vill ta allting efter den sista matchen och sen får vi se var det landar. Jag trivs väldigt bra och det är någonting jag har varit öppen med hela tiden, men sedan får vi se vad som händer. Det har varit ett fantastiskt år som har varit rolig att spela. Allt kan hända, säger Johansson till Barometern.

Suvad Mrkonjic/Bildbyrån

Johansson kom till Kalmar inför säsongen 2019 och har blivit klubben trogen sedan dess. 26-åringen har tidigare representerat bland annat Malmö FF, Gefle IF och Östersunds FK.

Man har drömmar och jag är 26 år nu.

– Man har drömmar och jag är 26 år nu. Om jag skulle vara intresserad av någonting skulle det vara något bra och stort. Man vill se vad som händer här också, vill se hur laget formas och det finns många som har utgående kontrakt. Lämnar tre-fyra-stycken kanske man måste börja om och som spelare vill man inte vara den första som förlänger. Vill se att det fortsätter och att det är kvalitet i truppen, säger Johansson till Barometen.

Yttern vill däremot inte berätta något kontrakt vad gäller eventuell kontrakt med andra klubbar.

– Allt sånt där sköter agenten och jag har sagt till honom att jag inte är intresserad av att höra särskilt mycket under säsongen. Han har även snackat med klubben så att det inte blir för mycket då det är lätt att tappa fokus, säger han till Barometern.

Jonathan Aronsson Fält