Foto: Mathilda Ahlberg/Bildbyrån

Malmös sportchef: "Det borde vara ett stort intresse kring Tomasson"

Publicerad: 2021-11-25 11:48 Allsvenskan

Daniel Andersson, sportchef i Malmö FF, skulle inte bli förvånad om större klubbar rycker i tränaren Jon Dahl Tomasson.

Jon Dahl Tomasson har snart varit i Malmö FF i två hela säsonger. Han tog SM-guld första året och tog laget till Champions League den här säsongen.

Dessutom leder MFF Allsvenskan med två omgångar kvar. I en intervju med Sydsvenskan berättar Daniel Andersson att han inte blir förvånad om det finns intresse för Tomasson.

– Det borde vara ett stort intresse kring Jon med tanke på det han gjort hos oss och den han är. Sen är det ju inte så att folk ringer mig och anmäler intresse. Så där finns inget jag vet eller kan bekräfta, jag kan bara anta precis som du. Det är inte förrän det blir konkret som man får reda på det, säger MFF:s sportchef.

Ludvig Thunman/Bildbyrån

Andersson berättar samtidigt att den kamerunske mittbacken Samuel Junior Kotto, 18, visar upp sig för MFF. Han tillhör Apejes FC i hemlandet.

– Det är en spelare vi fått tips om och som vi vill titta på som såklart verkat intressant, annars hade vi inte tagit hit honom. Han är här i alla fall en vecka till, sen får vi se hur vi gör, säger Andersson till Sydsvenskan.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com