Anselmo inte uträknad i Halmstads BK

Allsvenskan

Allsvenskan - 2010-04-23 kl 23:05

Artikelbild

Anselmo gjorde mål i Halmstads senaste match mot GAIS, nu öppnar tränare Lasse Jacobsson för en kontraktsförlängning.

Halmstad BK:s brasse Anselmo gjorde ett mindre lyckat 2009 och placerades i frysboxen under tränare Janne Andersson. Senast mot GAIS fick han dock chansen från start under nye tränaren Lasse Jacobsson och tackade för förtroendet genoma att visa vägen till seger med sitt 1-0. Efter matchen öppnar Jacobsson för en förlängning av brassens kontrakt, som går ut efter säsongen.

- Är det så att han gör ett bra jobb på planen, så kan det mycket väl bli så att vi vill behålla honom också efter den här säsongen då hans kontrakt går ut, säger Halmstads tränare till Fotbolldirekt.com.

Halmstad går nu in i en tuff period med hela fem matcher på fjorton dagar, vilket öppnar upp för fler chanser.

Anselmo värderas till 5,2 miljoner av Fotbolltransfers.com.