Solskjaer: "Ronaldo har motbevisat sina kritiker"

England

England - 2021-10-21 kl 10:03

Artikelbild

Ole Gunnar Solskjaer slår tillbaka mot kritiken att Cristiano Ronaldo inte arbetar tillräckligt hårt för Manchester United.

Manchester United var illa ute mot Atalanta igår kväll. Laget låg under med 0-2 i halvtid. Men i andra halvlek ryckte man upp sig rejält.

Den engelska vände och vann med 3-2 och nyförvärvet Cristiano Ronaldo nickade in segermålet.

Ronaldo har på sistone fått kritik för sin arbetsmoral och sitt defensiva arbete. Ole Gunnar Solskjaer menar att 36-åringen med gårdagens insats motbevisat sina kritiker.

– Cristiano är fantastisk framför målet. Om någon vill kritisera honom för hans ansträngning och arbetsmoral är det bara att titta på den här matchen. Se hur han sprang runt, säger United-managern till BT Sport.

Tony Obrien/Bildbyrån

– Jag var riktigt, riktigt nöjd med hur (Ronaldo) ledde linjen. Han gjorde allt en central anfallare ska göra. Och målet är vad han gör bättre än de flesta, fortsätter Solskjaer.