Foto: David Klein/Bildbyrån

Berbatov ser gärna Ronaldo i Manchester United

Publicerad: 2021-05-14 16:09 England

Cristiano Ronaldo har kopplats ihop med en rad storklubbar, bland annat Manchester United. Dimitar Berbatov ser gärna en flytt tillbaka till Old Trafford.

Ryktena om att Juventus storstjärna Cristiano Ronaldo, 36, har ryktats vara aktuell för en återkomst i Manchester United.

En potentiell övergång som nu uppmuntras av den före detta United-anfallaren Dimitar Berbatov

– Juventus har lite problem just nu och det ser ut som att de kan missa Champions League. Jag har läst att Cristiano Ronaldo kommer lämna. Om så är fallet är jag säker på att personer kopplade till United skulle älska att han kom hem, säger Berbatov till Betfair. 

Han menar vidare att Ronaldos ålder inte skulle behöva påverka en flytt nämnvärt. 

Massimo Pinca/Bildbyrån

– Han är 36 år men med sin fysiska form så ser jag det inte som ett problem för honom om han skulle komma tillbaka till United, säger Berbatov och fortsätter:

– Jag tror att han vill leta efter en ny utmaning på en ny plats. Han har spelat i Manchester United, Real Madrid och Juventus så han kanske vill gå till en annan klubb för att utmana sig själv. Eller så föredrar han att komma tillbaka till United i ett år eller två. 

Ronaldo har även kopplats ihop med portugisiska Sporting Lissabon, som han spelade för som ung. En flytt som Berbatov också ser som aktuell.

– Sporting är klara ligamästare i Portugal och det är också en möjlighet för honom, säger bulgaren. 

Ronaldo har även ryktats vara på tapeten för både Real Madrid och Paris Saint-Germain. 

Ronaldo har totalt stått för 35 mål och 4 assist på 42 tävlingsmatcher för Juventus den här säsongen. Hans kontrakt går ut sommaren 2022.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
SVERIGES BÄSTA FANTASYSPEL!