Foto: Bildbyrån

Felix Beijmo: "Jag har varit fit for fight"

Publicerad: 2020-11-28 15:47 Allsvenskan

Malmö FF köpte loss Felix Beijmo från Werder Bremen i somras. Men under hösten har han knappt fått spela, nu uttalar han sig om situationen.

Felix Beijmo, 22, var under förra säsongen utlånad till Malmö FF. Då fick han stort förtroende och startade åtta allsvenska matcher under höstsäsongen. 

I somras köpte sedan MFF loss Beijmo från Werder Bremen. Men därefter har han knappt fått någon speltid och endast gjort två inhopp under hösten. 

I en intervju med Kvällsposten fick han frågan om varför det blivit så.

– Det är ett tråkigt svar, men det får ni fråga tränaren. Jag har varit fit for fight i stort sett hela hösten och känt mig bra. Det är svårt för mig att svara på. Vi har väl haft en del snack, men för det mesta har jag bara försökt jobba på och göra mitt bästa, kriga på och vara mitt bästa jag på varje träning och sedan får man se vad som händer. Det har inte varit mycket snack, det är frågor ni får ställa till tränaren, säger Beijmo till Kvällsposten och fortsätter:

– Det är klart att på ett personligt plan är jag inte tillfreds med hur hösten blivit. Det är klart jag trodde jag skulle få mer speltid och en chans att visa upp mig och bidra till laget. Samtidigt, ur ett lagperspektiv är jag nöjd med våra stora framgångar och SM-guldet.

Beijmo har kontrakt med MFF till 2023.

Marcus Eriksson
info@fotbolltransfers.com