Foto: Ciro De Luca/Bildbyrån

Inter bekräftar intresse för Tonali, Vagiannidis och Cunha

Publicerad: 2020-05-30 12:40 Italien

Sandro Tonali, Georgios Vagiannidis och Matheus Cunha är tre spelare som intresserar den italienska storklubben Inter.

Brescias italienske landslagsmittfältare Sandro Tonali, 20, är eftertraktad på transfermarknaden.

Han jagas av många storklubbar, både i Italien och i andra ligor. Inter är en av intressenterna.

– Vi är medvetna om vad det betyder att ha en italiensk själ. Vi tror att känslan av tillhörighet kan hjälpa oss. I år har vi investerat i Sensi och Barella, Bastoni innan det, och vi kommer att fortsätta göra sådana investeringar, säger sportchefen Piero Ausilio till Sky Sport Italia.

– Det viktigaste är kvalitet och Tonali har kvaliteten att spela för Inter, även om jag inte känner till priset, fortsätter han.

Hertha Berlins anfallare Matheus Cunha, 21, och Panathinaikos högerback Georgios Vagiannidis, 18, är av intresse för Inter.

– Vi känner honom (Cunha), han har mycket bra representanter. Så sent som i morse fick jag ett meddelande från hans agent... Vi känner till spelarens väg, han var redan en bra spelare i en mycket ung ålder. Nu visar han sin talang i Bundesliga, så vi kommer att följa honom, säger Ausilio.

– Vad gäller Vagiannidis så arbetar vi med det. Han är en möjlighet för oss. Vi är i samtal med killen och hans familj, och Panathinaikos vet att vi är det. Om vi värvar honom gör vi honom tillgänglig för Conte, som sedan kommer att bedöma (hans lämplighet), fortsätter sportchefen.

Slutligen öppnar Inter för att Radja Nainggolan, 32, kan återvända efter sin lånesejour i Cagliari.

– Saker kan förändras. Förutsättningen är enkel: Cagliari har inte möjlighet att köpa loss honom, spelaren kommer tillbaka och han har två år kvar på sitt kontrakt med Inter. Efter det kommer vi att göra olika utvärderingar, men det är fortfarande för tidigt att prata om hans framtid, säger sportchefen.

David Lind
david@fotbolltransfers.com