Foto: Jon Olav Nesvold/Bildbyrån

Rivaldo: "Barcelona behöver Neymar nu - Martinez i framtiden"

Publicerad: 2020-03-26 15:26 Spanien

Barcelonas måste prioritera en värvning av Neymar framför Lautaro Martinez, enligt Rivaldo.

Neymar, 28, och Lautaro Martinez, 22, är av stort intresse för Barcelona. Men troligtvis kan de enbart värva en av dem inför nästa säsong.

Barcelonas tidigare stjärna Rivaldo är tydlig med att han tycker att Neymar ska prioriteras i dagsläget.

– Rykten säger att Barcelona överväger att försöka värva den unge argentinske anfallaren Lautaro Martínez från Inter, men jag tycker att 22-åringen måste fortsätta utvecklas och få erfarenhet. Han är redan en värdefull spelare för Inter och kan bli en toppspelare i framtiden, men han är inte redo för Barça, säger han till Betfair.

– Barcelona borde fokusera på att hämta tillbaka Neymar, för att återförena honom med Messi och Luis Suarez i det förödande anfallet de tidigare hade, fortsätter Rivaldo.

Inter kräver utköpsklausul på 111 miljoner euro för att släppa Martinez i sommar. Neymar kommer troligen kosta uppemot 180 miljoner euro att få loss från Paris Saint-Germain.

– Jag har sagt ett tag att jag tror på Neymar. Vid 28 har han fortfarande mycket fotboll att spela. Han skulle vara en fantastisk värvning för Barça eftersom de skulle få någon som känner till klubben och som har personligheten att göra skillnaden i matcher, säger Rivaldo.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com