Foto: Tim Groothius/Bildbyrån

Bayern om Werner, Sané, Havertz och Coutinho

Publicerad: 2020-03-11 12:38 Övriga Europa

Bayern Münchens tränare Hans-Dieter Flick talar ut om transfermarknaden inför nästa säsong.

Bayer Leverkusens offensiva mittfältare Kai Havertz och Manchester Citys ytter Leroy Sané har länge varit av intresse för Bayern München.

I en intervju med Sport-Bild talar tränaren Hans-Dieter Flick ut om duon.

– Jag tänker fortfarande inte på det. Vi pratar om sådana saker när vi är i rätt situation. Det finns fortfarande tid för det. Han (Havertz) har gjort enorma framsteg. Han gör mål och utstrålar en viss dominans. Han kan göra en skillnad, särskilt i den sista tredjedelen, säger han.

RB Leipzigs skyttekung Timo Werner är en annan spelare som varit på Bayerns radar.

– När Timo har bollen är han farlig. Det visar hans enorma kvalitet. Han har gjort 21 mål och sju assist. Han kan spela för många topplag. Jag vill inte göra en bedömning om det (om han är aktuell för Bayern), säger Flick.

Philippe Coutinho är just nu inlånad från Barcelona. Bayern har dock en option att köpa loss playmakern.

– Jag är helt övertygad om Philippe. Han tränar med mycket hjärta och pushar även sina lagkamrater. Det är positiva signaler från honom och han är på rätt väg. Jag litar på att Philippe fortfarande kommer att göra avgörande mål för oss den här säsongen, säger Flick.

Thomas Müller har dessutom öppnat för att testa något nytt.

– Det här är saker som Thomas och klubben måste besluta om. Han har spelat här sedan sin ungdom och nått en viss ålder då han inte kommer att spela för evigt. Thomas är ett av klubbens ansikten och jag tycker att en sådan spelare förtjänar en viss tacksamhet, säger tränaren.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com