Foto: Bildbyrån

Peter Larsson: "Klart det är tråkigt att lämna Helsingborg"

Publicerad: 2011-08-25 09:41 Allsvenskan

I kväll gör Peter Larsson sin sista match för Helsingborgs IF. Sista uppdraget är att ta laget till gruppspelet i Europa League. Därefter återvänder han till danska FC Köpenhamn.

Helsingborgs IF gör allt för att behålla mittbacken Peter Larsson. Men hans låneavtal löper ut i morgon och allt pekar på att han återvänder till FC Köpenhamn.

– Ja som det ser ut nu så blir det så. Jag hoppas att jag kan göra en bra avslutning här och gå vidare i Europaspelet, det hade varit jättekul, säger Larsson till HD-TV.

Efter kvällens match mot Standard Liege lämnar han alltså klubben.

– Det är klart det är tråkigt att lämna mitt i säsongen när vi ligger i topp i Allsvenskan och förhoppningsvis kan gå vidare i Europa League, men dealen var att jag är utlånad tills nu. Det har jag hela tiden vetat. Detta kunde ske. Det är klart när det gått som det gått är det alltid tråkigt att lämna. 

Hans nye tränare blir Roland Nilsson och de har haft en dialog.

– Jag har pratat lite med honom. Jag konkurrerar ju på samma villkor som de andra. Det är bara att gå dit och göra mitt jobb, allt jag kan för att ta plats där. Sen får vi se hur långt det räcker, säger Larsson.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com