Foto: Christoffer Borg Mattisson/Bildbyrån

Jacob Ondrejkas övergång dröjer: "Klubbarna är inte överens"

Publicerad: 2019-12-19 14:37 Division 1

Landskrona BoIS stortalang Jacob Ondrejka, 17, har ännu inte säkrat sin övergång till Allsvenskan.

I dagarna rapporterade Borås Tidning att IF Elfsborg är väldigt nära att knyta till sig den offensiva spelaren Jacob Ondrejka.

Men någon överenskommelse med Landskrona BoIS finns ännu inte. Dert förklarar agenten Martin Klette för fotbolldirekt.se.

– Jag vill inte kommentera något kring avtalstid och andra villkor eftersom vi inte för någon förhandling med den svenska klubb som det är aktuellt med. Vi avvaktar att de skall komma överens med Landskrona BoIS och vad vi förstår är Landskrona BoIS lite svåra att ha att göra med så klubbarna är inte överens ännu. Så innan de är överens har vi ingen möjlighet eller rätt att försöka komma överens vad gäller Jacobs personliga villkor, säger han till sajten.

Enligt fotbolldirekt.se är 17-åringen redan överens med Elfsborg.

– Jag vet faktiskt ingenting. Det spelar inte så stor roll för min del. Jag vill bara kunna bli utlandsproffs en dag, säger Ondrejka själv till sajten.

Ondrejka har även testat med IFK Göteborg.

– Jag gjorde bara två träningar med IFK, men det var häftigt med ett så högt tempo och skickliga spelare. Men jag trivs väldigt bra i BoIS och har ingen brådska att lämna. Jag är trots allt bara sjutton år, säger han till fotbolldirekt.se.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com