Foto: Peter Holgersson/Bildbyrån

Jakobsens framtid i Norrköping osäker: "Vi får se vad som händer"

Publicerad: 2019-11-17 22:22 Allsvenskan

Alexander Jakobsen lämnade IFK Norrköping på lån i somras. Nu är det oklart vad som händer med mittfältaren.

Kalmar FF lånade Alexander Jakobsen, 25, från IFK Norrköping i augusti. Där fick mittfältaren återigen regelbunden speltid.

– Jag var väldigt glad över att jag gick till Kalmar och fick vara en del av att klubben höll sig kvar. Jag känner mig bra fysiskt, jag känner att det var bra att jag fick några minuter i benen. Jag känner att jag har fått min passion tillbaka. Allting har inte varit lätt i Kalmar, men jag fick spela en hel del fotboll, säger han till Fotbollskanalen.

Vad som händer till nästa säsong är just nu oklart.

– Vi får se vad som händer, ärligt talat vet jag inte själv vad som kommer att hända. Jag ser fram emot vad framtiden har att erbjuda. Jag ser verkligen fram emot vad som kommer att hända, för att det kommer att vara spännande, säger Jakobsen till Fotbollskanalen.

På frågan om han vill stanna i Norrköping, svarar Jakobsen:

– Norrköping har en speciell plats i mitt hjärta. Alla tog bra hand om mig, även om det i slutändan inte gick som det skulle ha gjort. Det var på grund av speltiden för den är viktig för mig. Jag har alltid sagt att jag vill spela och njuta av det samt hjälpa klubben och mina lagkamrater. När jag gör det är jag den bästa versionen av mig själv. Jag var i Norrköping i två år och jag har ingenting ont att säga om klubben.

25-åringen hann spela tio matcher för Kalmar under sin låneperiod.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com