Foto: Paul Childs/Bildbyrån

Robertson: "Vi kommer att få se mycket mer av Lallana"

Publicerad: 2019-10-21 14:00 England

Adam Lallana kvitterade i slutminuterna mot rivalen Manchester United. Nu hyllas Liverpool-mittfältaren av lagkamraten Andy Robertson.

Adam Lallana, 31, har de senaste säsongerna fått allt mindre speltid i Liverpool och därmed fått lämna utrymme för spelare som Fabinho, James Milner, Jordan Henderson, och Giorginio Wijnaldum.

I gårdagens möte med Manchester United fick Liverpool-mittfältaren chansen att visa upp sig när han byttes in i matchens slutskede.

Vid ställningen 1-0 till United höll sig Lallana framme på lagkamraten Andy Robertsons inlägg och stänkte dit kvitteringen. Nu är Lallana redo att axla ett större ansvar.

– Säsongen är lång. Vi har klubblags-VM som väntar. Vi har Carabao Cup nästa vecka, Champions League den här veckan, Premier League i helgen, säger engelsmannen enligt Goal.com och fortsätter:

– Bara för att jag inte har startat i någon av de första nio (liga)matcherna tror jag inte att det betyder att jag inte kommer att spela en stor roll i det här laget. Fotboll är ett lustigt spel.

Vänsterbacken Robertson gläder sig över sin lagkamrats insats mot rivalen United.

– Jag tyckte att han var briljant när han kom in och jag tycker att han förändrade matchen. Att få göra det målet, jag tror att det kommer gynna honom och hans självförtroende, och jag tror att vi kommer få se mycket mer av honom.

Tidigare uppgifter har gjort gällande att Liverpool är redo att sälja den skadedrabbade Lallana.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com