Foto: Bildbyrån

Dejan Kulusevski: "Jag har visat att jag håller på den här nivån"

Publicerad: 2019-10-15 11:15 Utlandsproffs

Parmas inlånade svenske talang Dejan Kulusevski har inlett säsongen strålande. Nu talar han ut.

Den svenske U21-landslagsmannen Dejan Kulusevski, 19, har snabbt tagit en startplats i Parma.

Talangens framfart har fått klubbar som Juventus och Inter att visa intresse, enligt tidigare rapporter från Italien.

– Känslan är normal. Jag har fått mycket speltid och har varit glad över att spela. Jag har visat att jag håller på den här nivån. Det är bara att fortsätta så här, säger han i Lundhs podcast på Fotbollskanalen.

19-åringen betonar att han inte bryr sig om alla rubriker kring honom.

– Jag bryr mig inte så mycket om jag ska vara ärlig. Ibland skriver de dåliga grejer och ibland bra grejer. Det spelar ingen roll för mig. Jag vet tillräckligt om mig själv, jag behöver inte läsa vad som står, Kulusevski i Lundhs podcast på Fotbollskanalen.

Kulusevski är just nu utlånad från Atalanta, som den här säsongen spelar i Champions League. Han förklarar varför han valde Parma.

– Jag trodde att jag skulle kunna få mycket speltid. Parma är en stad jag känner väl och det är en fantastisk klubb i Italien. Det är väldigt stort med en otrolig historia. Jag har några kompisar som har spelat i Parma, de berättade mycket bra grejer. Jag pratade med de jag känner, min agent och klubben och vi kom överens om att Parma skulle vara bra för mig, säger Kulusevski i Lundhs podcast på Fotbollskanalen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com