Foto: Matthew Childs/Bildbyrån

Wenger om Hazard: "En exceptionell spelare - inte rädd för någon"

Publicerad: 2019-10-10 20:50 Spanien

Eden Hazard har fått en trög start i Real Madrid. Arsene Wenger är övertygad om att det kommer att lossna för anfallaren.

Eden Hazard, 28, lämnade Chelsea och fick igenom sin efterlängtade flytta till La Liga och Real Madrid.

Det är först på sistone som den belgiske anfallsstjärnan har vaknat till liv och börjat visa upp sina kvalitéer. Arsene Wenger är säker på att Hazard kommer att demonstrera hela sitt register i den vita tröjan.

– Han kommer att vara svaret, men inte för att ersätta Ronaldo, det är säkert. Han kommer inte att göra 50 mål varje år för att det inte är hur de nu spelar fotboll, säger Wenger till beIN Sports.

– De behöver en till målgörare i Real Madrid eftersom att (Karim) Benzema är 32 år och om de haft någon yngre runtom honom som kunde göra mål, då kanske det hade kunnat gå bra. Eden Hazard är en exceptionell spelare för att skapa chanser och som han ibland kan avsluta när han behöver i de stora matcherna. Han är inte rädd för någon. Jag tror inte att Real ännu har sett den riktiga Hazard, han är inte lika fysiskt skarp som han kan vara. Därför anser jag att de kommer att upptäcka den riktiga Hazard.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com