Foto: Mathias Mandl/Bildbyrån

Erling Hålands pappa: "Vore trevligt med en flytt till Manchester United"

Publicerad: 2019-09-19 16:10 Övriga Europa

Alf-Inge Hålands karriär förstördes av Roy Keane. Trots det ser han gärna sonen Erling Håland skriva på för Manchester United.

Erling Håland, 19, lämnade Molde FK för Red Bull Salzburg i januari. Den norske landslagsanfallaren har gjort succé i Österrike.

I dagarna gjorde jättetalangen hattrick i sin Champions League-debut. Håland har gjort hela 17 mål och fem assist på nio tävlingsmatcher den här säsongen.

Erling Håland kopplas redan ihop med Arsenal. Men pappan Alf-Inge Håland, som representerade både Manchester City och Leeds United, ser gärna sonen i Manchester United - som han tidigare uttryckt avsky för.

– Det skulle vara trevligt. Det är viktigt att skilja på att vara en supporter och ett jobb. Så jag har en väldigt avslappnad relation till det. Det är lite annorlunda när det är seriöst, säger han till norska TV 2 och fortsätter:

– Jag tror att de flesta spelare drömmer om att vara i Premier League någon gång. Det är ligan som får mest uppmärksamhet och den har väldigt bra kvalitetslag. Det råder inga tvivel om att Premier League är attraktiv för honom.

 

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com