Ramsey hyllar Aubameyang: "Påminner om Henry"

England

England - 2018-12-02 kl 21:11

Artikelbild

Pierre-Emerick Aubameyang sänkte Tottenham på söndagen. Nu hyllas Arsenals anfallare av Aaron Ramsey.

Arsenal låg under med 1-2 i halvtid i derbyt mot Tottenham. Men i andra halvlek lyckades man vända till seger med 4-2.

De två första målen gjordes av Pierre-Emerick Aubameyang - som nu jämförs med klubbens tidigare stjärna Thierry Henry.

– Han gör det på träning hela tiden. Det (2-2-målet) påminner mig om Thierry Henrys avslut. Han har varit underbar för oss, säger lagkamraten Aaron Ramsey till BBC Sport.

Alexandre Lacazette och Lucas Torreira gjorde de två sista målen, som gav Arsenal segern.