Till bloggens startsida
Adjö från Thorsten
Publicerad: 2012-12-12 09:17

Tack för kaffet. Efter åtta dagars vila från bloggen får jag avbryta min semster, ta mig från andra änden av soffan och sätta mig vid datorn för att säga hej då. Den senaste tiden har mycket hänt och nu är det klart att jag från och med 1:a januari blir klubbchef i Sollentuna FK. Mer om det sedan.

Först och främst vill jag tacka för min tid här på bloggen och stödet jag fått från Jakob och Ninib på Fotbolltransfers.com. Det har varit väldigt roligt att få testa vingarna som en "riktig" fotbollsbloggare, istället för den internhumor jag spred om Assyriska innan. Ibland har vingarna känts aningen för klena men jag har även lyckats skapa några guldkorn och förhoppningsvis underhållit er läsare stundtals. Bloggen här på fotbolltransfers.com kommer jag inte fortsätta med av naturliga skäl, jag kommer helt enkelt vara begravd i arbetsuppgifter från och med årsskiftet. Något jag såklart ser fram emot men som gör en fotbollsblogg aningen överflödig i mitt liv just nu. Ni kommer dock stanna på fotbollstransfers.com och njuta av andra bloggare och framför allt deras fantastiska bevakning av alla övergångar inom fotbollen.

Klubbchefsrollen i Sollentuna FK innebär givetvis en stor utmaning för min del men också något jag ser fram emot. För er som följt bloggen och Twitter vet ni att fotbollen i Sollentuna har en speciell plats i mitt hjärta och att jag under många år varit aktiv i både styrelse och som chefstränare. Jag har även varit med i arbetet med den sammanslagning mellan Sollentuna United och Sollentuna Fotboll som nu resulterat i en av Sveriges största fotbollsklubbar, Sollentuna FK. Det är där jag kommer arbeta i framtiden, som klubbchef, med förhoppningen att vara med och skapa Sveriges nästa storklubb.

Som sista del i detta mitt sista blogginlägg vill jag skicka en dos kärlek till mina lagkamrater i Assyriska FF. Utan er hade det inte funnits något att skriva om under åren, varken på länstidningen eller här på fotbollstransfers.com. Jag önskar er all lycka till i framtiden och hoppas ni visar Assyriskas sanna kraft kommande säsong. Det är även värt att påpeka att när era fotbollskarriärer börjar gå åt helvete är det mig ni vänder er till för ett sista division 2-kontrakt. Jag skulle uppskatta om ni gör det innan ni är fullständiga sopor.

Tack för den här tiden!

/Thorsten

Annons: