Till bloggens startsida
Out of office
Publicerad: 2012-12-04 15:39

Det är med ledsam ton jag meddelar att jag tar semester från bloggen. Alternativt, om ni tycker det jag skriver för det mesta är skit, då är det ju glada nyheter. Oavsett er sinnesstämning efter detta besked så kommer jag under december månad ägna mig åt viktigare saker. Med viktigare saker menar jag följande:

- Baka pepparkakshus. Förra året bakade jag en exakt kopia av Södertälje fotbollsarena. Årets projekt är inte fastslaget och det börjar bli ont om tid. Jag funderar på att baka en fullstor variant av Antii Kanerva.

- Läsa andra fotbollsbloggar. Ska det här med bloggandet fortsätta måste jag ladda upp med en rejäl dos inspiration inför 2013. Jag är förundrade över hur så många lyckas hålla liv i fotbollsbloggar, själv känner jag mig som en utkramad disktrasa och kvalitén blir lätt därefter. 

- Twittra. Twitter behöver jag inte ta semester ifrån och där kan ni få er dos Thorstensson även under julen. Det är mitt sätt att tackla den uppenbara problematiken med Thorstensson-abstinens som många kommer lida av nu när bloggen tar semester.

- Sälja julgranar och fotbollsspelare. Här ser jag en potentiell marknad. Agenter har missat att det bästa sättet att sälja en fotbollsspelare är när folk ändå är köpsugna. En gran ska alla ha och i samband med detta kommer jag även försöka sälja in ett brett utbud av fotbollsspelare. Köp en kungsgran, få en mittback med tillhörande julgransfot. Genialt. 

- Sola solarium. Det kommer troligtvis bli tre vändor per dag fram till den 7:e januari, allt för att skapa en illusion av att jag precis som alla andra varit i Thailand på solsemster, inte vandrat runt planlöst i Solna centrum. Kommer även be någon vänlig själ på närmsta thairestaurang att rista in det thailändska ordet för böngroddar på min underarm, för att säkerställa att lögnen är trovärdig.

- Lära mig en ny fint. Jag känner att den yngre generationen (och alla andra generationer för den delen) är så oerhört överlägsna mig när det gäller teknik och finter. Jag har hört rykten om något som kallas överstegsfint och att den bör vara på rimlig nivå även för mig. Jag vidhåller dock att "peta och stick" även det är en fint.

Det är möjligt att utöver dessa sex stycken punkter kommer jag ägna mig åt andra aktiviteter också. Om så är fallet kommer jag informera er via Twitter samt sammanställa en rapport till januari. Innan nyår kommer ni absolut inte se mig här på bloggen men jag utgår från att fotbolltransfers köper en helsida i alla dagstidningar för att meddela befolkningen om när jag startar upp här igen.

Tills dess får ni ha en fin andra advent, tredje advent, fjärde advent, god jul, bra mellandagar, gott nytt år och framför allt, en fortsatt fin tisdag. 

/Thorsten

PS. Det finns absolut ingen anledning att sluta besöka fotbolltransfers.com bara för att jag tar semester. De kommer fortsätta uppdatera er om alla spännande händelser under Silly season och jag vågar lova att de till och med arbetar både på julafton och nyår, bara för er skull! DS. 

Annons: