Till bloggens startsida
Dödshot och mediabojkott
Publicerad: 2012-09-25 22:13

Dödshot på svensk fotbollsarena. Banderoll och docka. Att överhuvudtaget behöva koppla dessa dårar till fotboll känns absurt. Vi pratar om människor som föll i grusplanen med huvudet före alldeles för många gånger under sin uppväxt. Att de valt fotbollsarenor för att visa upp denna brist på hjärnceller slår ju självklart hårt mot alla oss som gärna vill tro att fotboll mest bör handla om kärlek.

Förr eller senare ska vi ju alla dö men att berätta det för en ung fotbollsspelare med en banderoll och docka känns både otrevligt, äckligt och olagligt.

Det verkar finnas fler delar av Helsingborg som är aningen i obalans. Jesper Jansson ska bojkotta utvalda medier som inte rapporterar efter hans personliga smak. Jesper Lukasjenko föredrar när media inte spekulerar i saker han och Helsingborg inte tycker om. Ibland verkar människor ta fotboll på sådant allvar att det till och med slår över på sunt förnuft kring viktiga saker som tryckfrihet. Helsingborg och Jesper Jansson kommer därför på nästa representantskap föreslå följande saker:

-       Flytta Svenska fotbollsförbundets lokaler från Stockholm till Minsk.

-       Låt bara tidningen Jespers Allehanda rapportera kring allsvensk fotboll.

-       TV får bara visa reprisbilder av matchsituationer som ställer Helsingborg i positiv dager. Baklängesmål, gula kort och förlorade matcher existerar varken i Helsingborg eller Nordkorea.

Låt oss lägga denna dag av dödshot och mediabojkotter åt sidan. Imorgon vaknar vi alla med lite mer sunt förnuft och en gnutta självdistans. God natt.

/Thorsten

Annons: