Till bloggens startsida
Sista dagen med Gothia Cup för i år
Publicerad: 2013-07-20 09:18

Då har det blivit dags för den sista dagen och finaldagen i Gothia Cup 2013. Det har varit en mycket bra vecka med mycket bra fotboll och ett underbart väder. Allt i sann Gothia Cup-anda. Ett stort lyft detta år är den nya arenan Gothia Arena, vi får hålla tummarna att den kommer tillbaka nästa år.

Ett annat stort plus och som har utvecklats ännu mer från förra året är Gothia Cups liverapportering via appen och hemsidan.

Jag har fått se många duktiga spelare under veckan, många spelare jag tänker följa framöver. Jag tycker också att Gothia Tipselit Trophy höll bättre klass i år än förra året. Dock är dom utländska lagen en stor besvikelsen i år.

För mig var Djurgårdens IF, Mjällby IF, IF Elfsborg, Gefle IF och IF Brommapojkarna dom lagen som imponerat mest under turneringen. Det skulle inte förvåna mig om vi får se många av dessa spelare i Allsvenskan inom en snar framtid.

I finalen i Gothia Tipselit Trophy möts Everton FC och IF Brommapojkarna klockan 15:00 på Gothia Arena. Det lär bli en mycket jämn och spännande final. Får du chansen att se den så gör det.

Övriga finaler som jag rekommenderar idag är:

B16-finalen mellan Consadole Saporro och Kampala Junior Team som startar 12:20.
B15-finalen melan J-L Juniors och Club America, matchstart 13:40
B18-finalen mellan GAIS och Kampala Junior Team, matcstart 17:40

Vad tycker du själv om veckan?

Just nu spelas G14-finalen mellan Benson Soccer och AIK FF. Stockholmslaget har tagit ledningen med 1-0 och det återstår ca 23 minuter av matchen.

//Rudy Alvarado

Annons: