Till bloggens startsida
Hammarbys Garcia om förlusten
Publicerad: 2013-07-18 21:16

IF FF Hammarby har spelat väldigt bra i klassen Gothia Tipselit Trophy. Årets upplaga kändes lite vassare än förra året och tidigare idag spelade man kvartsfinal mot danska Esbjerg.

Tyvärr förlorade man matchen med 1-0 men Hammarbys Victor Garcia är nöjd med lagets insats trots förlusten. Jag fick en lite intervju med honom direkt efter matchen.

Förlust med 1-0 i kvartsfinalen mot danskarna? Vad tycker du om matchen?
Jag tycker att vi gör en bra match, vi gick ut med att vi skulle ligga lågt och låta dom spela sitt spel. Plus att täcka deras bästa spelare, jag tycker vi lyckas bra med detta i första men i andra är det otur att vi får en straff emot oss. Men jag tycker vi kör bra i slutet också, vi gör en bra match. Jag tycker vi gör en bättre match än dom.

Du var ju med och spela förra året. Är det samma trupp? Vad tycker du om årets insats?
Jag tycker att vi betydligt bättre insats än förra året. Förra året kom vi med ett yngre lag då vi inte hade så många i den årskullen och hade det ganska tufft. Men i år kommer vi med ett mycket bättre lag, vi är samspelta och det är riktigt trevligt att spela med dom här.

Vad har du får mål som spelare? Utomlands eller a-laget?
Det är utomlands så klart och gärna så snart som möjligt. Men fokuset ligger på vårt eget a-lag för tillfället. Jag har redan tränat med a-laget några gånger.

Får passa på att tacka Victor Garcia för intervjun och även tacka Hammarby för i år.

//Rudy Alvarado

Annons: