Till bloggens startsida
Alla blickar mot Götet!
Publicerad: 2012-08-08 11:02

 

Jag tror att de Olympiska Spelen, mitt under pågående tävlingar, aldrig varit så ointressant som idag. Å andra sidan är hästhoppning (eller Banhoppning som är dess korrekta term) som går idag med vår fanbärare Roffe aldrig särskilt intressant.
 
Skitsamma, vem bryr sig om något annat när Xavi, Iniesta och Messi är på ingång till GöteborgRooney, Nani och Ferdinand är redan här. Eller är de det? Är det någon som sett Manchester United spelarna? De har inte direkt bjudit upp till världens show under sina dagar i Sverige. Allting har skett i smyg, till och med när de besöker restauranger barrikerar de omgivningen med hjälp av säkerhetspersonal. Hoppas givetvis att katalanerna vågar visa upp sig lite mer, kanske kan rentav hoppas att de kör en öppen träning.
 
Dock ger jag all heder och beröm till personerna som gör allt detta möjligt. Affe Akbari på Sport & Evenemang och Jonas Georgsson på Gotevent har säkert fått tänja på sina kontaktnät rejält för få detta supermöte att bli en verklighet.
 
Faktum är att detta är en viktig match. Båda lagen har mindre än två veckor kvar till lipapremiär och det gör att mina förhoppningar att få se en prestigefylld fotbollsmatch mellan dessa giganter förstärks. Äntligen får vi svenskar i allmänhet och Göteborgare i synnerhet chansen att gå på en riktig fotbollsmatch live på Ullevi, senast var väl UEFA cup finalen mellan Valencia och Marseille 2004.
 
 
Arash

Annons: