Till bloggens startsida
Höstsäsongen nästa
Publicerad: 2012-08-02 14:30

 

Tillbaka efter en något långdragen "bloggsemester". Mycket har givetvis hänt och själv har jag tittat på mer fotboll under sommaren än någonsin. Laget som imponerat på mig mest är Hammarbys pojkar 11. Trots att grabbarna inte nått puberteten och fortfarande spelar på sjumanna planer gick det undan. Tydliga linjer och kontrollerat passningsspel. Grabbarna var till och med skolade taktiskt och givetvis vann de Gothia Cup i sin ålderskategori.
 
Att Zlatan "valde"  PSG har väl inte undgått någon. Frågan är hur mycket han själv hade att säga till om övergången. Jag har en känsla av att det var ett spel mellan Mino RaiolaSilvio Berlusconi och Qatar Investment Authority. Tror man har värvat hela nio spelare från Italien och nu måste man nästan ta sig ner till Paris och Parc des Princes om man tidigare gillat Serie A fotboll.
 
Fotbollsmässigt är det mest intressanta i dagsläget helt klart landskampen på fredag mot Frankrike. Trots att man inte presterat optimalt har man gått vidare från gruppen som segrare och mina förväntningar är höga på detta landslag.
 
Det mest chockerande under sommaren måste ändå vara att IFK Göteborg tog en trepoängare. Man slog alltså Syrianska...fan vad imponerande!
 
 
Arash 

Annons: