Fotbolltransfers.com - Erlingmark: "Lämnar inte förrän jag upplevt bra tider med IFK Göteborg"
Foto: Simon Hastegård/Bildbyrån

Erlingmark: "Lämnar inte förrän jag upplevt bra tider med IFK Göteborg"

Publicerad: 2018-10-22 23:46 Allsvenskan

IFK Göteborgs mittfältare August Erlingmark August Erlingmark har haft en svängig säsong, liksom hela laget. Men han har inga planer på att lämna.

August Erlingmark, 20, har hoppat in och ut ur startelvan den här säsongen. På måndagskvällen fick han starta när IFK Göteborg tog en livsviktig seger borta mot Brommapojkarna.

– Det är svårt att hålla inne glädjen. Det har varit fruktansvärt jobbiga veckor som man funderat mycket under. Man har längtat efter den här dagen och den här känslan som man får efter en vinst. Det är bara ren glädje, säger han till Fotbollskanalen.

Den lovande mittfältaren, som har kontrakt över 2021, medger att den svängiga säsongen varit omvälvande, men har inga planer på att lämna.

– Den är jävligt jobbig när det går dåligt och det har egentligen varit en tung period under hela tiden som jag varit i Blåvitts A-lag. Även förra året med all turbulens och så. Jag går och väntar på den dagen och de veckorna då det vänder, när vi kan spela med en ambition att hamna högre upp i tabellen. Förra året var det ju också nästan så mot slutet att vi behövde ta poängen som krävdes. Det är ju ett tråkigare sätt att gå in i matcherna på. Jag längtar efter den tiden, som kanske till och med nästa år blir. Där det blir lite mer positivt, säger han till Fotbollskanalen.

– Jag hoppas och längtar efter det. Jag har ingen ambition om att lämna IFK Göteborg innan jag har upplevt de bra tiderna också, fortsätter Erlingmark.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus