Fotbolltransfers.com - Arsenals sportchef uttalar sig om januarifönstret
Foto: Tony O´Brien/Bildbyrån

Arsenals sportchef uttalar sig om januarifönstret

Publicerad: 2018-10-20 14:12 England

Arsenals sportchef Raul Sanllehi kommenterar det kommande transferfönstret, och huruvida klubben kommer vara aktiv under den perioden.

Arsenals sportchef Raul Sanllehi vill inte utesluta eventuella värvningar under januarifönstret, men betonar att värvningar bara kommer göras om det finns ett behov av det.

– Jag är inte en stor förespråkare av januarifönstret. Normalt sett använder man det i nödfall när saker och ting inte går som man planerat under sommarfönstret. Det betyder inte att vi inte kommer använda det, jag vet inte ännu, det är fortfarande tidigt. Om allt går som planerat, då kommer inte januarifönstret vara lika relevant som sommarfönstret. Först och främst måste vi veta vilka behov vi har, vilka möjligheter som finns på marknaden. Vi tittar inte aktivt på det, säger han enligt Daily Mirror.

– Självklart tittar vi alltid på markanden,  vi har ett helt team av proffs som analyserar vad som händer på marknaden, vilka möjligheter som finns, och vår huvudtränare analyserar vad han själv eventuell kan behöva. Vi har inte nått en punkt ännu där vi bestämt om vi kommer vara aktiva under januarifönstret eller inte. Men det kommer alltid vara ett beslut utifrån behoven vi har.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus