Fotbolltransfers.com - Sarri: "Mourinho är en bättre tränare än mig"
Foto: Bildbyrån

Sarri: "Mourinho är en bättre tränare än mig"

Publicerad: 2018-10-20 13:45 England

Chelsea-managern Maurizio Sarri menar att han har en bit kvar upp till den erfarne Manchester United-managern José Mourinho.

Chelseas manager Maurizio Sarri tonar ner jämförelserna med Manchester Uniteds manager José Mourinho, som han anser vara en bättre tränare än honom.

– "The Special One" är Mourinho. Resultaten talar sitt tydliga språk. För stunden är han bättre än mig, självklart. Jag måste bli bättre, men just nu måste jag säga att han är bättre än mig, säger italienaren enligt Goal.com och fortsätter:

– Jag tror att han är annorlunda. Jag har min karaktär, och min karaktär är förmodligen annorlunda jämfört med hans. Jag måste alltid vara mig själv. Annars är jag inte trovärdig. Han har vunnit allt som går att vinna, så jag måste vinna om jag ska kunna jämföra mig med honom.

Den tidigare Chelsea-spelaren Gianfranco Zola, numera assisterande tränare i Londonklubben, berättar om det oväntade samtalet från Sarri inför säsongen.

– Jag trodde det var ett skämt. Jag blev överraskad, jag hade inte förväntat mig det. Han sa att det fanns en möjlighet och frågade mig om jag var intresserade, jag sa: "Ja, jag kommer!". Det var en stor överraskning, säger Zola till Sky Sports.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus