Fotbolltransfers.com - Kristoffer Olsson: "Vill att AIK ska tjäna stora pengar på mig"
Foto: Andreas Sandström/Bildbyrån

Kristoffer Olsson: "Vill att AIK ska tjäna stora pengar på mig"

Publicerad: 2018-10-20 12:55 Allsvenskan

AIK-mittfältaren Kristoffer Olsson kan lämna så tidigt som i vinter för större äventyr. Han hoppas att klubben kan få bra betalt för en försäljning av honom.

Kristoffer Olsson, 23, har varit en Allsvenskans absolut bästa spelare den här säsongen. Efter prestationerna i AIK-tröjan belönades han nyligen med en plats i den svenska landslagstruppen.

Det mesta talar för att Olsson inte blir kvar i AIK länge till, men frågan är om han tar klivet ut i Europa i vinter eller nästa sommar.

– Man vill alltid ta steg och utvecklas och det  känner jag att gjort det hela tiden här. Jag har fått mycket speltid och stort förtroende. Det värderar jag högt och vi får se senare om det är rätt att ta nästa steg nu i vinter eller om jag borde stanna kvar och utvecklas ännu mer i AIK, säger han till fotbolldirekt.se.

Den allsvenska storklubben ryktas kunna få allt mellan 40 och 50 miljoner kronor för Olssons tjänster.

– Det är ju inget jag kan påverka direkt. Man värderas väl utifrån hur bra man varit och det var samma när jag kom till AIK. Att jag kände att det var en klubb som var beredd att satsa på mig och betala för det. När man sen kom hit kände jag att jag ville leverera tillbaka för insatsen som klubben gjort på mig. Det har varit kul att göra det i AIK, säger han till fotbolldirekt.se och fortsätter:

– Det är så klart jättebra om det blir så. AIK har lagt stora pengar på mig innan och förhoppningsvis kommer de känna att klubben tjänade på det den dagen lämnar. Det gäller att ge tillbaka och självklart vill jag att AIK ska få så mycket pengar som möjligt för mig. Men det ligger lite utanför min zon.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus