Fotbolltransfers.com - Sarri: "Christensen måste bli bättre"
Foto: John Sibley/Bildbyrån

Sarri: "Christensen måste bli bättre"

Publicerad: 2018-10-19 20:12 England

Chelseas manager Maurizio Sarri bemöter uttalandet från Anders Christiansens pappa. Han uttalar sig även om Eden Hazards framtid.

Den danske mittbacken Andreas Christensen, 22, var given i Antonio Contes startelva, men sedan Maurizio Sarris inträde i Chelsea har det inte blivit mycket speltid.

Tidigare i dag uttryckte sig spelarens pappa, som hotade med en flytt om situationen inte förändras.

– Om hans situation inte förändras till jul kommer vi uppenbarligen boka in ett möte med Chelsea och säga: "Okej, vad kan vi göra för Andreas? Kan vi flytta honom?" sa han och fortsatte:

– För mig är det inte ett nytt lån. Antingen är det Chelsea eller så behöver han lämna. Jag tror inte ett lån är den optimala situationen för Andreas. Det är antingen eller, fortsätter pappan.

Nu svarar den italienske managern på uttalandet.

– Jag är inte intresserad (av kommentarerna). Vad kan jag säga? David (Luiz) och Antonio (Rudiger) har gjort väldigt bra ifrån sig, det är inte lätt att byta, säger han till Goal.com och fortsätter:

– Han är väldigt ung, han måste bli bättre, men jag tycker att han är en teknisk försvarare, så han passar min fotboll. I framtiden kommer han få chansen att spela väldigt ofta.

Samtidigt har stjärnan Eden Hazard varit öppen med att han gärna flyttar till Real Madrid en dag, men Sarri hoppas kunna övertyga honom att stanna.

– Jag tror att han kan vinna allt här, Ballon d'Or också, utan att behöva spela i Spanien. Exempelvis kan Chelsea vinna Champions League och Belgien kan vinna EM.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus