Fotbolltransfers.com - Svendsen: "Känner inte att Hammarby till 100 procent vill ha mig här"
Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Svendsen: "Känner inte att Hammarby till 100 procent vill ha mig här"

Publicerad: 2018-10-19 17:26 Allsvenskan

Han är inte alls nöjd med speltiden den här säsongen. Nu antyder anfallaren att det kan bli en flytt från Hammarby.

När Hammarby IF reser till Skåne för att spela mot Malmö FF är norske anfallaren Sander Svendsen, 21, petad från matchtruppen.

– Jag är extremt besviken, det får jag erkänna. Jag känner att jag gjort det bra på träningarna de senaste veckorna och som under hela den här säsongen har jag gjort allt jag kan för att komma in i laget. Men det är så här fotbollen är ibland, säger han till Fotbollskanalen.

21-åringen antyder att hans framtid kanske ligger någon annanstans än i Hammarby, med tanke på den begränsade speltiden i år.

– Jag har ju varit öppen med det här. Jag har ju inte spelat ett skit i år. Jag har suttit på bänken hela säsongen och fått hoppa in 10 minuter här eller där. Jag har spelat U21-fotboll, liksom. Just nu har jag fullt fokus på att ta det dag för dag, men samtidigt förstår ju alla att jag måste tänka på min egen karriär. Så som det är just nu så känner jag inte att Bajen till 100 procent vill ha mig här. Det är så jag känner nu. Det som har hänt är väl en signal på att de kanske inte vill ha kvar mig i klubben. Men det är inte fokus nu, jag fokuserar på att bli bättre och sen får jag summera läget efter säsongen, säger han till Fotbollskanalen.

– Jag har fullt fokus på att hjälpa grabbarna och göra min egen vardag så optimal som möjligt. Vi är ett jättefint gäng i laget och är det några människor som jag har lust att löpa lite extra för så är det grabbarna som sitter i vårt omklädningsrum, fortsätter Svendsen.

Svendsens kontrakt med Hammarby sträcker sig till sommaren 2021.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus