Fotbolltransfers.com - Officiellt: IFK Norrköping förlänger med Ian Smith
Foto: Simon Hastegård/Bildbyrån

Officiellt: IFK Norrköping förlänger med Ian Smith

Publicerad: 2018-10-19 16:46 Allsvenskan

Den allsvenska toppklubben IFK Norrköping har skrivit nytt kontrakt med VM-spelaren Ian Smith.

IFK Norrköping meddelar på sin officiella hemsida att Ian Smith, 20, förlängt sitt kontrakt över säsongen 2022.

– Det känns jättebra, jag har bara varit i IFK Norrköping i tio månader men känner att jag utvecklats väldigt mycket. 2018 har varit ett fantastiskt år där jag både fått spela mycket i Allsvenskan och också fick spela i VM, säger han till hemsidan.

Smith är numera bofast i Costa Ricas landslag.

– Jag känner verkligen att landslaget tror på mig, sedan i mars har jag varit uttagen i alla trupper och fortsätter jag att jobba hårt och utvecklas så hoppas jag att det fortsätter så, säger 20-åringen.

IFK:s manager Jens Gustafsson är glad över att Smith förlängt sitt kontrakt.

– Vi är såklart väldigt glada över att lyckas komma i mål med ett längre avtal med Ian. Det är inte alltid man har möjlighet att förlänga avtal av den här typen men när vi har chansen att göra det måste vi ligga i framkant, säger han till hemsidan och fortsätter:

– Ian är en enormt dedikerad spelare som alltid vill göra det bästa för laget. Han har vunnit mycket förtroende i spelargruppen och jag tror även att våra supportrar uppskattar hans uppoffrande spelstil. Han har dessutom en blandning av uthållighet och kvickhet som blir viktigare och viktigare i dagens fotboll.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus