Fotbolltransfers.com - Ibrahimovic om Mourinho: "Kritikerna är avundsjuka"
Foto: Jason Cairnduff/Bildbyrån

Ibrahimovic om Mourinho: "Kritikerna är avundsjuka"

Publicerad: 2018-10-18 20:53 England

Zlatan Ibrahimovic ger sin syn på den senaste tidens kritik mot Manchester Uniteds manager José Mourinho.

Manchester Uniteds manager José Mourinho har fått utstå en del kritik på sistone. Nu tas han till försvar av LA Galaxys anfallsstjärna Zlatan Ibrahimovic.

– Alla kritiserar Mourinho och jag tror inte att det beror på resultaten, det beror på karaktären, sättet han är på. Jag ser mig själv i den situationen eftersom vi har en vision, vi har vårt självförtroende, vi tror på saker, vi säger särskilda saker på vårt sätt och självklart får vi skulden. Vi får mer kritik när det inte går bra, men när det går bra och vi vinner, då är belåtenheten mycket störrre, säger svensken enligt Goal.com och fortsätter:

– Vi är oss själva, vi tror på det vi gör och vi gör det ända till slutet. Det är vad som pågår där. Viss kritik kan jag känna är personlig. Vissa kritiker överdriver för sättet han är på och andra är bara svartsjuka. Allt det här är en del av cirkeln, så Mourinho måste fortsätta vara sig själv, stå upp för det han gör, stå upp för vem han är och bara fortsätta. Han är där för att han gick sin egen väg, för att han är den han är och inte kommer ändra sig för någon. Jag är likadan. Människorna som tror sig vara perfekta, de är det största problemet.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus