Fotbolltransfers.com - Sebastian Holmén: "Jag sitter i en ganska bra position"
Foto: Johanna Lundberg/Bildbyrån

Sebastian Holmén: "Jag sitter i en ganska bra position"

Publicerad: 2018-10-18 15:27 Utlandsproffs

Dynamo Moskvas svenske försvarare Sebastian Holmén sitter på ett utgående kontrakt. Nu talar han ut om framtiden.

Sebastian Holmén lämnade IF Elfsborg för ryska Dynamo Moskva i februari 2016. Mittbackens kontrakt löper ut till sommaren.

– Jag sitter i en ganska bra position. Jag har kontrakt fram till juni och om några månader är jag fri att förhandla och lyssna på vem jag vill, men jag trivs bra i Dynamo och i Moskva. Jag sitter bra här, det är ingen brådska med något, säger 26-åringen till Fotbollskanalen.

Holmén tror att Dynamo Moskva vill behålla honom, även om det ännu inte finns något kontraktsförslag att ta ställning till.

– De ser nog gärna att jag stannar. Det känns som att jag är en omtyckt spelare och person i klubben, samtidigt som jag är i en ganska bra ålder för att vara en mittback. Det känns som att de vill ha mig, säger han till Fotbollskanalen.

26-åringen betonar att han gärna fortsätter sin karriär i den ryska huvudstaden.

– Jag är pappa och har min familj här, samtidigt som vi trivs superbra i Moskva. Det är klart att dörren är ganska mycket öppen för att stanna. Jag tänker inte hoppa på första bästa och flytta här ifrån för att någon betalar lite mer. Jag har inget kontraktsförslag på bordet nu och det är fotboll jag jobbar med, så allt kan hända, men jag trivs superbra här och känslan är ändå att det ska ganska mycket till om jag ska flytta, säger Holmén till Fotbollskanalen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus