Fotbolltransfers.com - Flamengo om Lucas Paquetá: "Vi har redan skrivit kontrakt med Milan"
Foto: Ricardo Moraes/Bildbyrån

Flamengo om Lucas Paquetá: "Vi har redan skrivit kontrakt med Milan"

Publicerad: 2018-10-17 14:48 Världen

Det har ryktats om att Barcelona och Real Madrid försökt kapa affären. Men det är försent. Lucas Paquetá kommer flytta till Milan.

Flamengos offensiva mittfältare Lucas Paquetá, 21, har varit mycket eftertraktad på transfermarknaden.

Paris Saint-Germain och Manchester United var tidigt ute efter brasilianaren, men Milan vann dragkampen.

Både Milan och Flamengo har tidigare berättat att det finns en muntlig överenskommelse. Men eftersom inga signerade dokument fanns har det ryktats om att Barcelona och Real Madrid försökt kapa affären.

Men nu betonar Flamengos general manager Bruno Spindel att Lucas Paquetá kommer flytta till Milan i januari och att klubbarna nu signerat ett avtal.

– Vi behöver inte vänta mer. Om det är bra för klubben så måste man göra det. Flamengo ville behålla Paquetá längre och förlänga hans kontrakt. Att spela i Europa är en dröm för många spelare, att spela i Champions League... Milan är en gigantisk klubb. Vi kan inte erbjuda samma drömmar. Han kunde inte spela med spelare som Messi, Neymar och Cristiano Ronaldo här, säger han till Pianeta Milan och fortsätter:

– Vi pratade med olika klubbar och lyckades behålla honom till slutet av året, innan han lämnar i januari. Flera klubbar är inte värda att nämna, men minst tio klubbar var det i racet, inte alla på samma nivå. Milans bud var det bästa och det är bra för honom. De hade Kaká, som skapade historia där. Jag tycker att Milan är på god väg nu. Där finns Leonardo, Maldini... De är två referenspunkter och de vet vad de gör. Vi vet ingenting om ett intresse från Real Madrid. Finns det en möjlighet? Vi har signerat ett kontrakt med Milan och vi kommer respektera det.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus