Fotbolltransfers.com - Allardyce kritiserar Busquets: "Han är inte bättre än Dier"
Foto: Bildbyrån

Allardyce kritiserar Busquets: "Han är inte bättre än Dier"

Publicerad: 2018-10-16 12:29 Spanien

Barcelonas mittfältsstjärna Sergio Busquets imponerar inte på Sam Allardyce - som menar att spanjoren inte är bättre än Eric Dier.

Sergio Busquets har under en längre tid ansetts vara en av de främsta sittande mittfältarna i världen.

Men en som inte alls är imponerad av Barcelonas spanske landslagsmittfältare är Sam Allardyce. Han anser att Tottenhams engelske landslagsman Eric Dier är minst lika bra.

– Hyllningarna av Busquets måste stoppas, det var aldrig uppenbart i går kväll (när Spanien förlorade mot England), han såg butter ut. Han är inte bättre eller sämre än Eric Dier, enligt mig, säger han till talkSPORT och fortsätter:

– Busquets är en sittande mittfältare som öppnar upp spelet, bryter, passar väldigt snabbt och är intelligent. Det är vad han är. Han är inte mycket mer än det, men han får mycket beröm för det. Eric Dier gör ett liknande jobb, men får ibland massor av kritik för det. Han (Dier) har förmågan att vara det. Busquets har varit en bra spelare för Spanien och Barcelona, missförstå mig inte. Han är en mycket effektiv spelare och är den första att tas ut för alla tränare eftersom han spelar så enkelt. Men vi lovordar honom som ett geni, medan vi inte gör det med våra egna, vi kritiserar. Eric Dier var mycket bättre än Busquets i går kväll.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda