Fotbolltransfers.com - Uppgifter: Milan överens med Raiola - nu avgör Ibrahimovic
Foto: Nick Turchiaro/Bildbyrån

Uppgifter: Milan överens med Raiola - nu avgör Ibrahimovic

Publicerad: 2018-10-16 12:15 Utlandsproffs

Milan och Mino Raiola är redan överens om en övergång. Nu ligger det slutgiltiga beslutet i Zlatan Ibrahimovics händer, enligt uppgifter.

Zlatan Ibrahimovic, 37, kan lämna Los Angeles Galaxy i vinter efter sin succé i Major League Soccer.

Milan har tidigare bekräftat att man övervägde en värvning av Zlatan i somras och har inte uteslutit en affär i januari.

Nu skriver italienska Calciomercato.it att Milan faktiskt gjort klart för Zlatan att de gärna värvar honom i vinter, men det finns ett hinder.

Pengar ska inte vara något problem, utan agenten Mino Raiola ska redan vara överens med Milan. Det handlar inte om stora summor.

Det stora kruxet är att Milan betonat att Gonzalo Higuain och Patrick Cutrone ska prioriteras, vilket innebär att Zlatan mer skulle få en roll som backup.

Enligt uppgifterna har Milan och Raiola kommit överens om att ge Zlatan en månads betänktestid. Svensken överväger erbjudandet tillsamans med sin familj.

Det är dock oklart om Zlatan kommer acceptera en sådan roll då han kan stanna i USA som stjärna eller byta till en annan liga där han får en viktig roll, skriver Calciomercato.it.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus