Fotbolltransfers.com - Julius Lindgren om framtiden: "Det är oklart"
Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Julius Lindgren om framtiden: "Det är oklart"

Publicerad: 2018-10-16 12:01 Allsvenskan

IFK Norrköpings utlånade målvakt Julius Lindgren sitter på ett utgående kontrakt. Det är i dagsläget oklart om han blir kvar.

Julius Lindgren har representerat samarbetsklubben IF Sylvia den här säsongen. Laget är på väg upp i division 1 igen.

Samtidigt sitter målvakten på ett utgående kontrakt med IFK Norrköping. 21-åringen vet ännu inte om det blir en fortsättning i allsvenska klubben.

– Det är oklart, jag vet inte så mycket. Det är ingen som har pratat med mig än. Men jag är nöjd med mitt år, det har gått bra i Sylvia och på träningarna, säger Lindgren till NT-sporten.

– Det är egentligen inte upp till mig. Först ska vi spela klart med Sylvia, hade det blivit kval hade det varit lite jobbigare, nu kanske det blir ett besked lite tidigare, fortsätter han.

Lindgren kan inte heller ge ett tydligt besked om vad han vill.

– Allt beror på vad det finns för erbjudande och vad jag kan välja på. Jag trivs bra här och vill gärna vara kvar. Men jag förstår också att det är tuff konkurrens med Isak och Mitov. Men jag tycker att jag har utvecklats i år, jag har tagit plats på träningarna och någon gång måste man få en chans att visa det också. Jag gnuggar på, säger han till NT-sporten.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus