Fotbolltransfers.com - Modric: "Det var otroligt att se hur elegant Zidane var"
Foto: Ivan Alvarado/Bildbyrån

Modric: "Det var otroligt att se hur elegant Zidane var"

Publicerad: 2018-10-15 20:14 Spanien

Real Madrids mittfältare Luka Modric berättar hur hans tidigare tränare Zinedine Zidane imponerade på honom när han ibland deltog i träningarna.

Real Madrid blev av med två stora profiler under sommarens transferfönster. Cristiano Ronaldo tackade för sig efter nio år i klubben för att flytta till italienska storklubben Juventus.

Samtidigt tog tränaren Zinedine Zidane farväl efter tre raka Champions League-titlar. Två förluster som mittfältsstjärnan Luka Modric inte hade förväntat sig.

– Jag förväntade mig inte att de skulle försvina. Jag trodde inte att Zidane skulle lämna och samma med Ronaldo. När ryktena om Cristiano dök upp hade vi ett vad mellan varandra och vi var säkra på att han skulle stanna, men alla tar sina egna beslut, säger kroaten till France Football.

VM-silvermedaljören passar även på att hylla sin tidigare tränare.

– Jag var lyckligt lottad som hade honom som tränare och vi hade några fantastiska stunder med honom i Real Madrid. Ibland spelade han med oss och det var otroligt att se hur elegant han var och hur han rörde sig på planen, berättar Modric.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus