Fotbolltransfers.com - Chelsea kan värva Koulibaly och Zielinski för 1,5 miljarder
Foto: Ciro De Luca/Bildbyrån

Chelsea kan värva Koulibaly och Zielinski för 1,5 miljarder

Publicerad: 2018-10-15 19:06 England

Chelsea har planer på att värva två nyckelfigurer från Napoli. Det rör sig om mittbacken Kalidou Koulibaly och mittfältaren Piotr Zielinski, enligt uppgifter.

Chelsea har haft en strålande inledning på säsongen under den nye managern Maurizio Sarri. Londonklubben parkerar på en andraplats i Premier League-tabellen på samma poäng som förstaplacerade Manchester City och trean Liverpool.

Nu vill den hyllade italienske taktikern förstärka truppen med två spelare från sin tidigare klubb Napoli. Enligt sajten TeamTalk är det mittbacken Kalidou Koulibaly, 27, och mittfältaren Piotr Zielinski, 24, som står på önskelistan.

Sajten rapporterar att en sådan dubbelvärvning skulle kosta Chelsea omkring 130 miljoner pund, motsvarande 1,52 miljarder kronor.

Koulibaly uppges även vara av intresse för Barcelona, samtidigt som Zielinski kopplas ihop med en rad olika storklubbar, däribland Liverpool och Paris Saint-Germain.

Det återstår dock att se om presidenten Aurelio De Laurentiis är redo att förhandla med Chelsea och Sarri. Den senaste tiden har han vid flera tillfällen uttalat sig kritiskt om sin tidigare tränare.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus