Fotbolltransfers.com - Sixten Mohlin framtid i Malmö FF osäker: "Vi får se"
Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Sixten Mohlin framtid i Malmö FF osäker: "Vi får se"

Publicerad: 2018-10-13 18:37 Allsvenskan

Malmö FF:s utlånade målvakt sitter på ett utgående kontrakt och medger att han har haft väldigt lite kontakt med sin klubb.

Malmö FF:s målvakt Sixten Mohlin, 22, är utlånad till seriekonkurrenten Dalkurd FF och nu sitter han på två utgående avtal.

Låneavtalet med DFF sträcker sig säsongen ut och kontraktet med MFF löper ut vid årsskiftet. Han uttalar sig om situationen i en intervju med Fotbollskanalen.

– Ja, det är en bra fråga (vad som händer efter säsongen). Jag får se vad som händer i vinter, men jag får först göra så gott jag kan här framöver och visa att jag hör hemma på den här nivån och sedan får vi se vad som händer efter säsongen, säger han till Fotbollskanalen.

Mohlin medger att det inte har varit mycket kontakt med Malmö.

– Nej, det har väl knappt varit någonting. Jag har mest stämt av med min agent, men ingen direkt kontakt, säger han och fortsätter:

– De (Malmö) har bra målvakter och det är ett storlag, så jag har inte haft fokus på att komma tillbaka dit, även om jag hoppats på det. Jag har lirat en del matcher i allsvenskan nu och hoppas på att få göra det framöver, men sedan får vi se om det blir i Malmö FF eller någon annanstans.

Vidare berättar målvakten att han inte fört diskussioner om en förlängning med Dalkurd.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus