Fotbolltransfers.com - AIK-stjärnans agent: "Stora möjligheter att gå utomlands"
Foto: Andreas Sandström/Bildbyrån

AIK-stjärnans agent: "Stora möjligheter att gå utomlands"

Publicerad: 2018-10-13 17:02 Allsvenskan

AIK-stjärnans agent medger att hans klient kan komma att lämna redan i januari, men stänger inga dörrar för att han kommer stanna till sommaren.

AIK-mittfältaren Kristoffer Olsson, 23, har varit en av Allsvenskans mest framträdande spelare den här säsongen, vilket hans klubb inte minst blev varse om när ryska och tyska klubbar kom och knackade på dörren i somras.

Olsson, som nyligen belönades med en plats i den svenska landslagstruppen, har dock visat tålamod. I inledningen av hans sejour i AIK fick han utstå en del kritik, men det senaste året har han lagt in både en och två extra växlar.

– Så var det ju. Men han har aldrig gnällt. Vissa såg honom väl som en misslyckad satsning i början men han har visat kyla och skalle hela tiden. Aldrig skyllt på någon och har hela tiden haft ett osvikligt stöd från AIK som hela tiden gett honom allt utrymme och tid. han har varit extraordinär sedan han var 16, det tror jag många fler än mig tycker också och det är inget jag säger bara för att jag är hans agent. Det hade jag känt oavsett om han hade tillhört någon annan. Jag är glad över att det blev AIK, det är AIK också och garanterat Kristoffer själv. Han har stora möjligheter i januari att gå utomlands men jag utesluter ändå inte att han kan bli kvar till sommaren. Allt är möjligt, säger agenten Per Jonsson till fotbolldirekt.se.

Olsson köptes från danska Midtjyllan för omkring 10 miljoner kronor. Nu uppges AIK kunna sälja honom för allt mellan 40 och 50 miljoner kronor.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus